Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Welk fietsenmerk past bij u?

Een nieuwe fiets uitzoeken hoeft niet lastig te zijn. Bij Jansen 2wielers hebben we namelijk voor u uitsluitend de fietsmerken geselecteerd die net als wij staan voor kwaliteit. Zo is elke keuze een goede keuze!

Arjan Regelt de werkvoorbereiding
Stromer logo
Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden we de uitdagingen van het stadsverkeer.
Ga naar Stromer
Riese & Müller elektrische fietsen vind je niet overal, maar bij ons wel! Jansen 2wielers is exclusieve regio-dealer van deze hoogwaardige en chique elektrische fietsen.
Ga naar Riese & Müller
Sparta fietsen zijn “something special” zoals ze het zelf zeggen. En die slogan hebben ze niet voor niets, vinden we ook bij Jansen 2wielers. Sparta combineert technologie met design en innovatie.
Ga naar Sparta
RIH is een oer-Hollands product. En dat Nederland een echt fietsland is, bewijst RIH wel met het succesvolle Omega type. Deze elektrische fiets kwam onlangs nog als beste uit de test.
Ga naar RIH
Cortina logo
Cortina fietsen: eigentijds, hip en gedurfd! Cortina bouwde vanaf de jaren ’70 naam op met het produceren van degelijke stadsfietsen. Maar het merk werd pas echt populair toen ze het halverwege de zero’s over een andere boeg gooiden.
Ga naar Cortina
Batavus logo
De fietsen van de Nederlandse fietsproducent Batavus staan voor pure kwaliteit en klasse. Al ruim 100 jaar! En dat Batavus met z’n tijd meegaat is te zien aan de stijlvolle designs en innovatieve toepassingen.
Ga naar Batavus
Giant logo
Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld.
Ga naar Giant
Flyer logo
Een Flyer E-bike: topkwaliteit uit Zwitserland! Flyer is al sinds 1995 bezig met het ontwikkelen van elektrische fietsen. Flyer stelt de allerhoogste eisen aan hun e-bikes, die geschikt moeten zijn voor het berglandschap en de zware omstandigheden die in Zwitserland gelden.
Ga naar Flyer
Roetz
Kiest u voor een Roetz fiets? Dan rijdt u straks rond op een circulaire tweewieler!
Ga naar Roetz
Al meer dan 40 jaar produceert Kettler in Duitsland, nabij Saarbrücken, tienduizenden fietsen en e-bikes met aluminium en carbon frames van de hoogste kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben zij in een traditionele fabriek plaatsgemaakt voor een hypermoderne faciliteit met de modernste technologie op het gebied van fietsproductie.
Ga naar Kettler
Een moderne elektrische bakfiets, in Nederland ontwikkeld en gemaakt, heeft alles wat je mag verwachten om de kinderen veilig, comfortabel en droog te vervoeren. De Urban Arrow Family won in 2010 al meteen de Eurobike Award en de ontwikkeling heeft intussen niet stilgestaan.
Ga naar Urban Arrow
Vloeiende lijnen, iconisch design, en hoge kwaliteit: ontworpen voor dagelijks gebruik en zorgeloos plezier.
Ga naar Lovens
Johnny Loco is het Nederlandse lifestyle merk dat sinds 2005 verantwoordelijk is voor de revival van de Beach Cruiser. We hebben onze 15+ jaar ervaring gebruikt om de mooiste en veiligste tweewielige elektrische bakfiets op de markt te ontwikkelen. We hebben keuzes gemaakt op basis van de veiligheid en het comfort van de chauffeur, uw omgeving en het belangrijkste: uw kostbare lading.
Ga naar Johnny Loco
Jan Janssen, één van de meest succesvolle Nederlandse wielrenners aller tijden won in 1968 de Tour de France op zijn karakteristieke onverzettelijke wijze. Deze legendarische overwinning staat in ons geheugen gegrift als fietsen met karakter. Een visie die wij doorvoeren in de productie van onze fietsen. Wij zorgen ervoor dat uw fiets voldoet aan de kwaliteitsnormen zoals Jan Janssen die zelf hanteerde. Daarmee beschikt uw fiets over dezelfde passie en het karakter voor uw eigen onvergetelijke momenten. Een uniek exemplaar, samengesteld op basis van uw persoonlijke fietsstijl.
Ga naar Jan Janssen
Een Alpina kinderfiets voldoet aan alle verwachtingen van zowel ouders als kinderen. Of overtreft deze misschien wel! Alpina fietsen zijn sterk en veilig. Standaard voorzien van LED-verlichting, reflectoren en goede remmen. Kinderen vinden de fietsen gaaf omdat ze kleurrijk en hip zijn en vol met details zitten.
Ga naar Alpina
Een fiets die gemakkelijk meegroeit met hard groeiende kinderen? Snel en veilig leren fietsen met een lichtgewicht fiets die zo veel vertrouwen biedt dat je de zijwielen kunt overslaan? Het verminderen van energie- en grondstofverbruik door dat je één fiets koopt voor jarenlang fietsplezier? Dat alles kan met dé drie in één meegroei kinderfiets van Vici. Naast het prachtige design is Vici dus ook een praktische en duurzame keuze voor jarenlang veilig fietsplezier
Ga naar Vici
KOGA levert sinds 1974 Premium kwaliteit en service. Ontworpen én handgemaakt in Nederland. Door de actieve connectie met de wielersport is KOGA in staat om haar kennis, passie en toewijding om te zetten in superieure producten voor iedere fietsliefhebber.
Ga naar KOGA
Blijven bewegen en actief meedoen in de samenleving. Dat is van groot belang voor iedereen in onze maatschappij. Maar wat als lopen en fietsen steeds moeilijker gaat? Tragar B.V. ontwikkelde de innovatieve elektrische driewieler “Joiny”, een balans-voertuig met hoge zit. Een product dat nieuw op de markt is en het gat dicht tussen de e-bike en de scootmobiel. Dé ideale oplossing voor mensen met een beperkte mobiliteit. Stabiel, veilig en sportief.
Ga naar Joiny
4.7

Ze helpen je goed als er dingen niet goed zijn aan je fiets ze helpen bedenken wat je er aan kan doen en ze hebben grip als jij ook met een oplossing komt.

Ard Bakkenes

Vindt Jansen tweewielers een fijne winkel. Als het druk is neem je even een kopje koffie of thee. Je word vriendelijk geholpen van begin tot het einde. Wij gaan er met veel plezier naar toe als er wat aan onze fietsen mankeert.

Ria van Dijk

Mijn fiets had een update, reparatie en een onderhoudsbeurt nodig. Ze hebben heb ook maar gelijk gepoetst........ Maar wat is dat ding mooi geworden, hij lijkt wel nieuw! Als je hier komt wordt er netjes gedaan zoals afgesproken en meer dan dat. Een aanrader!

Mat

Fietsplezier mogelijk maken, daar zetten we alles op in

Fietsen.. Zoveel mensen, zoveel wensen. We weten zeker dat ook jij jouw ideale fiets vindt bij Jansen 2wielers. Het aantal fietsen dat we in ons assortiment hebben is enorm groot. Daarom hebben we, om je zoektocht te vergemakkelijken, filters opgenomen. Kom je er toch niet uit? Geef ons dan gewoon een belletje. Persoonlijke aandacht vinden we bij Jansen 2wielers namelijk belangrijk!

Lars
Fietsspecialist

Wil je komen testfietsen?

Maak een afspraak met één van onze ervaren fietsadviseurs.

Lees meer over wat ons drijft