Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De fietsen van Kettler

Fietsen zijn veel meer dan hun vak, het is een passie. Elke dag zet Kettler zich in voor het beste vervoermiddel dat ooit is uitgevonden.

Kettler

Kettler fietsen zijn veel meer dan een fiets, het is een passie.

Al meer dan 40 jaar produceert Kettler in Duitsland, nabij Saarbrücken, tienduizenden fietsen en e-bikes met aluminium en carbon frames van de hoogste kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben zij in een traditionele fabriek plaatsgemaakt voor een hypermoderne faciliteit met de modernste technologie op het gebied van fietsproductie. De ingenieurs en productmanagers kunnen bogen op tientallen jaren ervaring en kennen de aandachtspunten tijdens de ontwikkeling en montage. Vrijwel al de fietsen en e-bikes worden volledig in Duitsland gespoten en gemonteerd en ondergaan veelvuldige kwaliteitscontroles. Pas na goedkeuring kunnen, de door hen, zorgvuldig geselecteerde vakhandelaren deze verkopen.

Tegenwoordig bestaat KETLLER Alu-Rad GmbH uit een onafhankelijk team van fietsexperten. Dit stelt hen in staat te voldoen aan de hoge verwachtingen inzake technische ontwikkeling, terwijl zij net zo goed innovaties op de markt brengen die zich onderscheiden inzake veiligheid, comfort en sportiviteit.   Vakmanschap en aandacht voor detail vormen de basis van hun dagelijkse werk.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Werkplaats
Showroomafspraak maken