jansen 2wielers
Jansen 2 Wielers_DSC9278 klein
Jansen 2 Wielers_DSC9265 klein
team
Jansen 2 Wielers_DSC9264 klein
Jansen 2 Wielers_DSC9256 klein
Jansen 2 Wielers_DSC9263 klein

 

Over Jansen 2wielers

Over Jansen 2wielers Barneveld. Ruim tien fietsspecialisten, hebben dagelijks plezier in het bieden van het optimale fietsplezier. En dat merkt u bij binnenkomst: de persoonlijke aandacht, een gericht advies en het beste voorstel. Elke levering begint bij een persoonlijk advies. Welke fiets past het beste bij uw houding, behoefte en wensen? Wilt u er een onderhouds- of reparatieplan bij? Jansen 2wielers is aangesloten bij de Bovag. Dat onderstreept nog eens dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat alles voor een eerlijke prijs. Jansen 2wielers is een gevestigde naam in Barneveld. Met een team deskundige medewerkers werkt Jansen 2wielers dagelijks aan fietsmobiliteit van jong en oud.

Ontstaan van Jansen 2wielers

In januari 2008 werd Jansen 2wielers opgericht door Eric Jansen. Na een gedegen ervaring bij de fietsenwinkel aan de Livingstonestraat werd hem de kans geboden om de winkel over te nemen. Die kans werd met beide handen aangepakt.

Met ons voltallige team profiteert u van een schat aan ervaring op het gebied van langdurig fietsplezier. We nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan één van onze winkels.