Jansen 2wielers fietsen Bennekom slider 4

Jansen 2wielers fietsen Barneveld slider 1

Jansen 2wielers fietsen Barneveld slider 3

Jansen 2wielers fietsen Bennekom slider 2

Over Jansen 2wielers

Over Jansen 2wielers Barneveld en Bennekom. Ruim tien fietsspecialisten, verdeeld over een tweetal vestigingen, hebben dagelijks plezier in het bieden van het optimale fietsplezier. En dat merkt u bij binnenkomst: de persoonlijke aandacht, een gericht advies en het beste voorstel. Elke levering begint bij een persoonlijk advies. Welke fiets past het beste bij uw houding, behoefte en wensen? Wilt u er een onderhouds- of reparatieplan bij? Jansen 2wielers is aangesloten bij de Bovag. Dat onderstreept nog eens dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat alles voor een eerlijke prijs. Jansen 2wielers is een gevestigde naam in Barneveld en Bennekom. Met een team deskundige medewerkers werkt Jansen 2wielers dagelijks aan fietsmobiliteit van jong en oud.

Ontstaan van Jansen 2wielers

In januari 2008 werd Jansen 2wielers opgericht door Eric Jansen. Na een gedegen ervaring bij de fietsenwinkel aan de Livingstonestraat werd hem de kans geboden om de winkel over te nemen. De kansen werd met beide handen aangepakt. In september 2012 werd de winkel in Bennekom geopen.

Met ons voltallige team profiteert u van een schat aan ervaring op het gebied van langdurig fietsplezier. We nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan één van onze winkels.

> Vestiging Barneveld, Livingstonestraat 9b

> Vestiging Bennekom, Molenstraat 49