Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Van harte welkom bij Jansen 2wielers

Eén van de grootste en meest complete fietsspeciaalzaken van Midden-Nederland. Met een team van bijna 30 fietsspecialisten hebben we dagelijks plezier in het bieden van optimaal fietsplezier! En dat merkt u bij binnenkomst: de persoonlijke aandacht, een gericht advies en het beste voorstel. Elke levering begint bij een persoonlijk advies. Welke fiets past het beste bij uw houding, behoefte en wensen? Wilt u er een onderhouds- of reparatieplan bij? Jansen 2wielers is aangesloten bij de Bovag. Dat onderstreept nog eens dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat alles voor een eerlijke prijs. Jansen 2wielers is een gevestigde naam in Barneveld. Met een team deskundige medewerkers werkt Jansen 2wielers dagelijks aan fietsmobiliteit van jong en oud.

Arjan Regelt de werkvoorbereiding

Historie

2023
Nieuwe locatie geopend aan het Jan Seppenplein. Een aparte vestiging voor stadfietsen en occasions, 'Bikes & occasions'. De Livingstonestraat 9b wordt 'E-bike store & service center'.
2021
Om klanten die een tweedehands fiets zoeken nog beter te helpen, openen we een occassionshop met een eigen werkplaats.
2020
Ook onze monteurs hebben weer lekker de ruimte, na een flinke uitbreiding van de werkplaats en het magazijn.
2019
Een vakjury roept Jansen 2Wielers uit tot tweewielerwinkel van het jaar. Wat een eer!
2017
De showroom gaat fors op de schop en wordt flink uitgebreid om nog meer fietsbeleving te bieden.
2015
Jansen 2Wielers neemt Rijwielhandel Fraanje over.
2014
Steeds meer fietsliefhebbers weten ons te vinden en dus groeit het team ook lekker door!
2012
Met een nieuwe blikvanger kan écht niemand meer om ons heen. Onze reclamefiets is maar liefst 5 meter lang en 3 meter hoog.
2010
De e-bike komt op in Nederland. Jansen 2Wielers is er vroeg bij met een grote collectie elektrische fietsen.
2008
Eric Jansen opent Jansen 2Wielers. Een droom die uitkomt!
Winkelpand Jansen 2wielers

“Fietsplezier mogelijk maken, daar zetten we alles op in“

Jansen 2wielers

Gedreven door liefde voor fietsen

De wind door de haren, de zon op uw gezicht. Op weg naar school of werk. Of eropuit door de natuur, over de mooiste paden. Fietsen maakt het leven mooier. Dát motiveert ons bij Jansen 2Wielers elke dag opnieuw in onze missie om u voortreffelijk fietsplezier te bieden.

Dat doen we vanuit Barneveld. Welkom in onze showroom waar inspiratie en beleving centraal staan. Met keuze uit meer dan 1.000 nieuwe en ruim 500 gebruikte fietsen en e-bikes hebben we altijd een passende fiets voor u in huis.

Deskundig advies van specialisten
Goede koffie erbij, persoonlijke aandacht en gericht advies: we maken van het uitzoeken van een fiets graag een feestje. En is een fietsmeting of ergonomisch advies voor u belangrijk? Of wilt u de diepte in over de beste (high speed) e-bike of de mogelijkheden om een fiets te leasen? Dan hebben we daar de specialisten voor in huis.

Verzekerd van jarenlang fietsplezier
Natuurlijk beschikken we ook over een moderne werkplaats, met diagnoseapparatuur en gespecialiseerde monteurs voor e-bikes. Kom langs voor een snelle reparatie of vraag eens naar de mogelijkheden van een onderhoudsplan. Tot snel!

Onze fietsspecialisten staan voor u klaar!

Onze vestigingen

Showroom Barneveld

Afspraak maken

Occasions Barneveld

Ga naar de occasionstore