Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De fietsen van +STROMER-

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologie├źn en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden we de uitdagingen van het stadsverkeer: We ontwikkelen krachtige speed pedelecs met ge├»ntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.

Stromer

Stromer, dit is het merk waarmee je gezien wil worden!

Jansen2wielers is de specialist van de Veluwe als het gaat over speedpedelecs en e-bikes. Wij zijn trotse dealer van het Zwitserse prachtmerk Stromer. Stromer is de ideale speedpedelec als het gaat over design en snelheid. Is de interesse gewekt, wij kunnen niet wachten tot we je alles mogen vertellen over deze prachtige fietsen. Stromer heeft 5 prachtige modellen, zo is er voor iedereen een geschikte fiets. Wij helpen en adviseren je graag om zo tot de beste keuze te komen welke Stromer het beste past bij uw wensen en behoeften. Laat je verrassen door het prachtige assortiment!

Zwitsers prachtmerk Stromer
Door het uitgebreide assortiment en de grote voorraad kunnen we u alle modellen laten zien. Ook hebben we de mogelijkheid om de modellen uitgebreid te testen, hier kunt u kosteloos gebruik van maken.

Jansen2wielers biedt een tal van mogelijkheden wat betreft aanschafmogelijkheden. Ook bieden we de mogelijkheid tot een all-in lease constructie. De voordelen voor u zijn simpel. Een scherpe leaseprijs zonder een BKR registratie, geen overnameverplichting en 3 jaar lang onderhoud en verzekering op maat door het door uw gekozen onderhoudsplan. Kortom u hoeft enkel een fiets uit te zoeken en wij regelen de rest.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Werkplaats