Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Stromer Bike Configurator

De high speed e-bikes van Stromer zijn het neusje van de zalm als het gaat om e-bikes. Een Stromer wordt dan ook helemaal op uw wensen afgestemd. Niet alleen technisch, maar ook in de kleurstelling en accessoires hebt u alle inspraak. Via de Stromer Bike Configurator stelt u de ideale Stromer samen. Op deze pagina kunt u uw e-bike configureren en direct bij ons bestellen.

Stromer logo
De ideale Stromer samenstellen?
Lars Verkoopadviseur
Topklasse uit Zwitserland

Ontdek Stromer in onze prachtige showroom

Online kunt u uw Stromer al volledig configureren. Maar we kunnen ons voorstellen dat u een Stromer eerst uitgebreid wil proberen. Daarvoor bent u van harte welkom in onze showroom. Hier presenteren we alle Stromer-modellen en kunt u uiteraard een testrit maken.

“Get the Stromer smile!”

Stel hier uw Stromer samen

Eric
Eigenaar/verkoopadviseur
Eric Jansen

“Stromer is de ideale speedpedelec als het gaat over design en snelheid.“

Jansen 2wielers

De fietsen van +STROMER-

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden we de uitdagingen van het stadsverkeer: We ontwikkelen krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.