Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Pleinverkoop

Staat uw fiets er niet tussen? Profiteer dan van mooie acties op stads- en kinderfietsen. Ook zijn er fantastische acties op een aantal nieuwe modellen, overjarige e-bikes en stadsfietsen.   Voorwaarden De kortingsactie geldt alleen op de geselecteerde fietsen in onze Bikes & Occasionstore. De genoemde acties zijn niet van toepassing op de fietsen in … Meer lezen

Stromer demodagen

Hoe werkt het? Een bezoek brengen aan de Stromer-demodagen? Meld je aan op de website. Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de voucher te downloaden. Op vertoon van de voucher die je per mail ontvangt ontvang je een Stromer goodiebag Meld je hier aan

Nieuwe locatie Jansen 2wielers

Jansen 2wielers start in maart met een nieuwe vestiging, aan het Jan Seppenplein in Barneveld. In het voormalige pand van supermarkt Coop is daarmee straks een fietsenwinkel voor occasions en niet-elektrische fietsen te vinden. De e-bike en high speed fietsen blijven wel op huidige locatie. De werkplaats blijft ook op locatie Livingstonestraat 9b.

Uitslag Tweewielerwinkel van het jaar.

De spanning was om te snijden! Gisteren werd de uitslag van de Tweewielerwinkel verkiezing van het jaar 2022 bekend gemaakt op de Velovak. Helaas geen hoofdprijs voor ons dit jaar, maar het is een eer om in de top 5 te mogen staan. We zijn trots op dit resultaat en op ons team!
Finalist Tweewielerwinkel van het jaar 2022

Jansen 2wielers finalist Tweewielerwinkel van het jaar

In 2019 mochten we de publieksprijs mee naar huis nemen. En in de afgelopen jaren hebben we weer mooie stappen gezetten om onze klanten nog optimaler fietsplezier te bieden. Voorbeelden hiervan zijn de opening van onze occasion-store en onze nieuwe website met webshop. We zijn trots op de nominatie en hopen uiteraard op de winst!

Vacature: Verkoper/ adviseur

Zoek jij als verkoper of adviseur een werkomgeving waar alles goed geregeld is en waar je werkt met een high-end productaanbod? Een vakjury bekroonde ons kort geleden tot Fietsenwinkel van het Jaar. In onze bijna 1.200 m2 tellende showroom hebben we ruimte voor een extra verkoopspecialist, die onze klanten helpt bij de aanschaf van een … Meer lezen

Fiets-Je-Rond

Het Fiets-Je-Rond arrangement is een initiatief van Team Jansen2wielers. Wij hebben een fietsroute bedacht aan de hand van knooppunten met tussenstops om je vingers bij af te likken. Lees verder om meer te weten te komen. U begint bij Jansen2wielers. Daar krijgt u een boekje mee met de route en waardebonnen. Deze waardebonnen kunt u … Meer lezen

Nieuw: jansen2wielers.nl

Gaaf toch?! Onze website is vernieuwd. Een nieuwe strakke uitstraling en betere functionaliteit om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Een afspraak inplannen voor een reparatie of op zoek naar een nieuwe tweewieler? Dat kan allemaal! Wij wensen u veel fietsplezier.
4.7

Ze helpen je goed als er dingen niet goed zijn aan je fiets ze helpen bedenken wat je er aan kan doen en ze hebben grip als jij ook met een oplossing komt.

Ard Bakkenes

Vindt Jansen tweewielers een fijne winkel. Als het druk is neem je even een kopje koffie of thee. Je word vriendelijk geholpen van begin tot het einde. Wij gaan er met veel plezier naar toe als er wat aan onze fietsen mankeert.

Ria van Dijk

Mijn fiets had een update, reparatie en een onderhoudsbeurt nodig. Ze hebben heb ook maar gelijk gepoetst........ Maar wat is dat ding mooi geworden, hij lijkt wel nieuw! Als je hier komt wordt er netjes gedaan zoals afgesproken en meer dan dat. Een aanrader!

Mat

Voortreffelijk fietsplezier voor jong en oud

Herinnert u zich nog uw eerste kinderfiets? Ineens was de wereld een stuk groter en viel er zoveel meer te ontdekken. Fietsen maakt het leven leuker. Dát motiveert ons bij Jansen 2Wielers elke dag om ons in te zetten voor voortreffelijk fietsplezier. Ontdek onze collectie kinderfietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen en high-speed e-bikes. Samengesteld met liefde en uit liefde voor fietsen!

Evert
Service

Verzekerd van een professioneel en deskundig advies.

Wij gaan voor persoonlijke aandacht; iedere klant is uniek. Een bezoek aan onze showroom in Barneveld bewijst dat aandacht en advies bij Jansen 2wielers geen loze kreten zijn. Onze specialisten zijn betrokken bij uw advies.

Lees meer over wat ons drijft