Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Komt u binnenkort fietsinspiratie opdoen?

Met twee inspirerende showrooms in Barneveld vindt u bij Jansen 2wielers altijd een fiets die bij u past. Meer dan 1.000 nieuwe fietsen, occasions, e-bikes en high speed e-bikes staan klaar voor een proefrondje!

Gertine Weet alles over fietsen

Bezoek één van onze showrooms

Openingstijden

ZondagGesloten
MaandagGesloten
Dinsdag08:30 - 18:00
Woensdag08:30 - 18:00
Donderdag08:30 - 18:00
Vrijdag08:30 - 20:30
Zaterdag08:30 - 16:30

Feestdagen gesloten

Showroomafspraak maken
E-bike store & service center

E-bike store & service center

  • Vandaag geopend: 08:30 - 20:30
Bikes & Occasions

Bikes & Occasions

  • Vandaag geopend: 08:30 - 20:30

“Fietsplezier mogelijk maken, daar zetten we alles op in“

Jansen 2wielers

Twee showrooms, dubbel zoveel fietskeuze!

Parkeer gratis voor de deur, pak een kop verse koffie en verken een wereld aan fietsinspiratie. Welkom! Ontdek in welke showroom uw volgende fiets te vinden is.

E-bike store & Service centre

Zoekt u een elektrische fiets? Dan ontvangen we u graag aan de Livingstonestraat. Hier vindt u een van de grootse collecties e-bikes en high-speed e-bikes van Midden-Nederland. Ervaar zelf het verschil tussen een achter- of middenmotor. Ontdek alles over de actieradius of probeer zelf hoe fijn een speed pedelec rijdt!

Bikes & Occasions

In onze showroom aan het Jan Seppenplein vindt u betrouwbare occasions en niet-elektrische fietsen. Van kinderfiets tot stadsfiets en van moederfiets tot mountainbike; kies uit tal van modellen en merken. Maak gerust een proefrondje of stel al uw vragen aan een van onze ervaren fietsadviseurs.

Jansen 2wielers winkelpand
Maak kennis met onze uitgebreide service Lees meer

Persoonlijke aandacht, deskundig advies

Eric
Verkoopt fietsplezier

Een nieuwe fiets of occasion uitzoeken. Dat is leuk, maar kan ook uitdagend zijn. Want er zijn zoveel merken, modellen en varianten. Onze ervaren fietsadviseurs kijken graag samen met u welke fiets écht bij u past. Tip: maak een afspraak! Dan bent u verzekerd van onze onverdeelde aandacht.

Uit voorraad leverbaar
Een groot deel van de fietsen kunnen we uit voorraad leveren. Het is bij diverse merken ook mogelijk om zelf uw fiets te configureren. Uiteraard denken we ook daarin graag met u mee. En heeft u de perfecte fiets gevonden? Dan hebben we natuurlijk ook bijpassende accessoires voor nog meer fietsplezier. Van kinderzitjes en fietsmanden tot fietskleding en fietsendragers.

Ze helpen je goed als er dingen niet goed zijn aan je fiets ze helpen bedenken wat je er aan kan doen en ze hebben grip als jij ook met een oplossing komt.

Ard Bakkenes

Vindt Jansen tweewielers een fijne winkel. Als het druk is neem je even een kopje koffie of thee. Je word vriendelijk geholpen van begin tot het einde. Wij gaan er met veel plezier naar toe als er wat aan onze fietsen mankeert.

Ria van Dijk

Mijn fiets had een update, reparatie en een onderhoudsbeurt nodig. Ze hebben heb ook maar gelijk gepoetst........ Maar wat is dat ding mooi geworden, hij lijkt wel nieuw! Als je hier komt wordt er netjes gedaan zoals afgesproken en meer dan dat. Een aanrader!

Mat