Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Kom fietsinspiratie opdoen in onze showroom.

Een nieuwe fiets uitzoeken is een feestje in de sfeervolle showroom van Jansen2wielers. Met meer dan 1.000 nieuwe fietsen, e-bikes en high speed e-bikes op voorraad vindt u bij ons altijd de juiste fiets!

Gertine
Gertine Weet alles over fietsen
Winkelpand Jansen 2wielers

Van harte welkom in onze showroom!

Openingstijden

ZondagGesloten
MaandagGesloten
Dinsdag08:30 - 18:00
Woensdag08:30 - 18:00
Donderdag08:30 - 18:00
Vrijdag08:30 - 20:30
Zaterdag08:30 - 16:30
Showroomafspraak maken

“Fietsplezier mogelijk maken, daar zetten we alles op in“

Jansen 2wielers

Persoonlijke aandacht en deskundig advies bij de aanschaf van uw nieuwe fiets

Jansen 2wielers heeft één van de grootste fietsshowrooms van Midden-Nederland. Van kinderfiets tot bakfiets en van stadsfiets tot moederfiets; kies uit tal van modellen en merken. Of laat u inspireren door onze grote collectie e-bikes en high speed e-bikes.

Kom langs in de winkel
Stap eens binnen. Dan gaan we samen op zoek naar een fiets die helemaal aansluit bij uw wensen. Onze ervaren fietsadviseurs nemen daar graag de tijd voor en geven onafhankelijk, deskundig advies. Tip: maak een afspraak. Dan bent u verzekerd van onverdeelde aandacht.

  • Laat u adviseren door een van onze experts
  • Maak meerdere proefritten en ervaar wat bij u past
  • Heerlijke koffie en vriendelijk personeel
Jansen 2wielers winkelpand
Maak kennis met onze uitgebreide service Lees meer

Fietsspecialisten van de Veluwe

Eric
Verkoopt fietsplezier
Eric Jansen

Een bezoek aan de website of aan de showroom van Jansen 2wielers. Zoveel mogelijkheden en varianten. Wat past bij u? De medewerkers van Jansen 2wielers voorzien u graag van een passend en deskundig advies.

Uit voorraad leverbaar
Een groot deel van de fietsen kunnen we uit voorraad leveren. Het is bij diverse merken ook mogelijk om zelf uw fiets te configureren. Uiteraard denken we ook daarin graag met u mee. En heeft u de perfecte fiets gevonden? Dan hebben we natuurlijk ook bijpassende accessoires voor nog meer fietsplezier. Van kinderzitjes en fietsmanden tot fietskleding en fietsendragers.

Ze helpen je goed als er dingen niet goed zijn aan je fiets ze helpen bedenken wat je er aan kan doen en ze hebben grip als jij ook met een oplossing komt.

Ard Bakkenes

Vindt Jansen tweewielers een fijne winkel. Als het druk is neem je even een kopje koffie of thee. Je word vriendelijk geholpen van begin tot het einde. Wij gaan er met veel plezier naar toe als er wat aan onze fietsen mankeert.

Ria van Dijk

Mijn fiets had een update, reparatie en een onderhoudsbeurt nodig. Ze hebben heb ook maar gelijk gepoetst........ Maar wat is dat ding mooi geworden, hij lijkt wel nieuw! Als je hier komt wordt er netjes gedaan zoals afgesproken en meer dan dat. Een aanrader!

Mat