Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De fietsen van Flyer

Flyer is al sinds 1995 bezig met het ontwikkelen van elektrische fietsen. Flyer stelt de allerhoogste eisen aan hun e-bikes, die geschikt moeten zijn voor het berglandschap en de zware omstandigheden die in Zwitserland gelden.

Flyer

Een Flyer E-bike: topkwaliteit uit Zwitserland!

En dat Flyer achter haar eigen kwaliteitsnormen staat, bewijzen ze met een standaard garantietermijn van 5 jaar. Ook gebruikers van de Flyer e-bike zijn het eens met de kwaliteit; de fietsen worden keer op keer met top recensies beoordeeld. Dus kies je voor betrouwbaarheid en de allerhoogste kwaliteitseisen? Zoek dan niet verder.

Zelf de kwaliteit ervaren?
De elektrische fietsen van Flyer kenmerken zich ook door stabiliteit. De motor en de accu bevinden zich in het middenstuk van de fiets. Wil je dat zelf ervaren? Jansen 2wielers heeft een zeer ruim aanbod elektrische fietsen van Flyer.

Natuurlijk is het belangrijk om een e-bike eerst te proberen voor je een goede keuze kan maken. Maak daarom een afspraak voor een proefrit bij Jansen 2wielers in Barneveld! Ook kunnen wij je uitgebreid adviseren zodat jij de juiste keuze maakt.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Werkplaats
Showroomafspraak maken