Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De fietsen van Cortina

Cortina fietsen: eigentijds, hip en gedurfd! Cortina bouwde vanaf de jaren ’70 naam op met het produceren van degelijke stadsfietsen. Maar het merk werd pas echt populair toen ze het halverwege de zero’s over een andere boeg gooiden. Cortina produceert nu eigentijdse fietsen in frisse designs, waarmee je jezelf eruit laat springen. Cortina fietsen passen bij een lifestyle en bij de modebewuste man of vrouw!

Cortina

Waarom Cortina?

Cortina is niet voor niets de afgelopen jaren sterk aan populariteit toegenomen. Ze produceren ruwweg fietsen in drie modellen: Sportieve stadsfietsenmoderne transportfietsen en stoere Family Bikes. Jansen 2wielers heeft ze allemaal en in verschillende maten en uitvoeringen.

Hoe goed een Cortina fiets ook zal fietsten, de fiets moet wel helemaal bij jou passen. Daarom staan onze experts je graag te woord voor een uitgebreid advies. Een advies over het type, maar ook over de hoogte en de houding. En om er zeker van te zijn dat de fiets bij jou past, snappen we dat je graag een proefrit wilt maken. Neem dus gerust contact op per telefoon, of laat je gegevens achter!

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Werkplaats
Showroomafspraak maken