Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer
Jan-Willem
Monteur

Welkom bij Jansen 2wielers

Eén van onze fietsspecialisten helpt u graag bij de reparatie van uw fiets. Maak een afspraak en wij komen uw fiets afhalen en terugbrengen indien gewenst!

  Reparatie afspraak maken

  1. Afspraak
  2. Extra informatie
  I.v.m. erge drukte kan het zijn dat onderhoudsbeurten verder vooruit gepland moeten worden dan u van ons gewend bent. Voor korte, noodzakelijke reparaties kunt u het beste even bellen om te overleggen voor een afspraak. Bedankt voor uw begrip.
  Na ontvangst van uw afspraak verzoek, bevestigen wij deze per e-mail of op het opgegeven telefoonnummer.
  Wilt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice? Geef dit dan telefonisch aan ons door!
  Jansen 2wielers pand

  “Fietsplezier mogelijk maken, daar zetten we alles op in“

  Jansen 2wielers

  Professioneel uitgeruste werkplaats

  Fietsspecialisten komen het beste uit de verf in een goed uitgeruste werkplaats. Daarom beschikken de ‘fietsenmakers’ van Jansen 2wielers over een moderne werkplaats. Zo beschikken we over alle hardware en software om elektrische fietsen en high speed e-bikes direct uit te lezen.

  Onderhoud
  Net zoals iedere auto onderhoud nodig heeft, heeft uw fiets voor langdurig gebruiksgemak ook onderhoud nodig. Dit geldt zowel voor stadsfietsen als elektrische fietsen. Jansen 2wielers verzorgt het volledig onderhoud van uw fiets, zodat u zorgeloos en met plezier kunt blijven fietsen.

  Jansen 2wielers winkelpand
  Maak kennis met onze haal-en-brengservice Lees meer

  Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Ze helpen je goed als er dingen niet goed zijn aan je fiets ze helpen bedenken wat je er aan kan doen en ze hebben grip als jij ook met een oplossing komt.

  Ard Bakkenes

  Vindt Jansen tweewielers een fijne winkel. Als het druk is neem je even een kopje koffie of thee. Je word vriendelijk geholpen van begin tot het einde. Wij gaan er met veel plezier naar toe als er wat aan onze fietsen mankeert.

  Ria van Dijk

  Mijn fiets had een update, reparatie en een onderhoudsbeurt nodig. Ze hebben heb ook maar gelijk gepoetst........ Maar wat is dat ding mooi geworden, hij lijkt wel nieuw! Als je hier komt wordt er netjes gedaan zoals afgesproken en meer dan dat. Een aanrader!

  Mat