Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De fietsen van Batavus

De fietsen van de Nederlandse fietsproducent Batavus staan voor pure kwaliteit en klasse. Al ruim 100 jaar! En dat Batavus met z’n tijd meegaat is te zien aan de stijlvolle designs en innovatieve toepassingen. Iedere Batavus fiets wordt met zorg ontworpen, geproduceerd in een hip jasje en afgemonteerd met onderdelen van topkwaliteit. Daarmee fiets je veilig en comfortabel van A naar B.

Batavus

Samen uit, samen thuis

“Samen uit, samen thuis” is het motto van Batavus. En daar zijn we het bij Jansen 2wielers volledig mee eens. Verwacht persoonlijke aandacht wanneer je bij Jansen 2wielers binnenstapt. Zo bekijken we samen welke fiets er echt bij je past en wat jouw ideale fietshouding is. En we zorgen natuurlijk voor een uitgebreid service- en reparatieplan zodat jij altijd kan blijven fietsen.

Weet jij al welke Batavus fiets je kiest? Dat is lastig kiezen via internet hè? Een fiets moet je ervaren vinden wij! Kom daarom langs voor een proefrit. Natuurlijk staan onze experts je ook graag uitgebreid te woord voor een advies, neem gerust contact op!

Jansen 2wielers en Batavus
Batavus fietsen zijn bij Jansen 2wielers in diverse designs en modellen verkrijgbaar. Kies je voor een Batavus stadsfiets om comfortabel tussen de drukte van de stad door te fietsen? Of ga je voor een Batavus hybride fiets om langere tochten te kunnen maken? Welke je ook kiest: je kiest voor kwaliteit met Batavus.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Werkplaats
Showroomafspraak maken