Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De fietsen van Alpina

Een Alpina kinderfiets voldoet aan alle verwachtingen van zowel ouders als kinderen. Of overtreft deze misschien wel! Alpina fietsen zijn sterk en veilig. Standaard voorzien van LED-verlichting, reflectoren en goede remmen. Kinderen vinden de fietsen gaaf omdat ze kleurrijk en hip zijn en vol met details zitten.

Alpina

Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit.

De collectie Alpina fietsen is ruim. Zo zijn er verschillende modellen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor de allerkleinsten zijn er speciale modellen verkrijgbaar met zijwieltjes. Je zult verstelt staan van de mogelijkheden. Maar wat vind jouw kind cool? Een crossfiets, transportfiets of een trialfiets?

Om het overzicht van de Alpina fietsen zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben we filters opgenomen. Kijk rustig rond en zet alles op een rijtje. Heb je vragen of wil je een advies van onze experts? Bel ons dan gerust op, of maak een afspraak om langs te komen bij onze winkel in Barneveld

Wij helpen dagelijks ouders met kinderen, en kinderen met ouders, die een fiets komen uitzoeken. Jansen 2wielers neemt de tijd en houdt rekening met de lengte, groei en beste zithouding voor het kind. En natuurlijk hoort daar een proefrit bij.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Werkplaats
Showroomafspraak maken