Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De fietsen van KOGA

KOGA levert sinds 1974 Premium kwaliteit en service. Ontworpen én handgemaakt in Nederland. Door de actieve connectie met de wielersport is KOGA in staat om haar kennis, passie en toewijding om te zetten in superieure producten voor iedere fietsliefhebber.

KOGA

Licht, sportief en luxe afgewerkt tot in de details

De designers en ingenieurs van KOGA zijn experts in hun vakgebied. Dit resulteert in elektrische fietsen die zowel comfortabel als sportief zijn en stadsfietsen waar je met gemak ook lange afstanden mee kunt afleggen. De KOGA fietsen zijn uitzonderlijk licht en glad afgewerkt, dankzij de naadloze integratie van componenten en onderdelen.

Elke KOGA-fiets wordt gemaakt in Heerenveen en door één monteur met de hand opgebouwd. Bij elke KOGA-fiets zit een fietspaspoort met de naam en foto van de master mechanic die jouw fiets heeft gebouwd. Alle nieuwe fietsen worden intensief getest onder echte gebruiksomstandigheden. Dit betekent dat elke KOGA-fiets die de fabriek verlaat, 100% getest en gecontroleerd is en perfect functioneert.

Een fiets koop je niet zomaar, die wil je eerst testen. Dat begrijpen we bij Jansen 2wielers. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Maak daarom een afspraak voor een proefrit of vraag één van onze experts om advies.

Bezoek onze showroom

Werkplaats
Showroomafspraak maken