Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De fietsen van RIH

RIH is een oer-Hollands product. En dat Nederland een echt fietsland is, bewijst RIH wel met het succesvolle Omega type. Deze elektrische fiets kwam onlangs nog als beste uit de test. De elektrische fietsen van RIH beschikken over prima rijeigenschappen met een krachtondersteuning op drie niveaus: Eco, Sportief en Cruise. Allen gemakkelijk te kiezen via de bedieningsunit direct naast het handvat.

RIH

Een RIH: een oer-Hollands product. En dat Nederland een echt fietsland is, bewijst RIH wel met het succesvolle Omega type.

De elektrische RIH Omega fietsen kenmerken zich daarnaast door een laag netto gewicht (inclusief accu) en de goede afwerkingen. Maar ook andere modellen, zoals de RIH delta, RIH sigma en RIH z-800 wekken indruk met hun prima rijeigenschappen. Bekijk ons uitgebreide aanbod hieronder.

We begrijpen dat je de keuze voor een e-bike weloverwogen wilt maken. Jansen 2wielers helpt je dan ook graag persoonlijk op weg met het maken van de juiste keuze. Kom daarom langs in onze vestiging in Barneveld voor een advies van onze experts of voor het maken van een proefrit.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Werkplaats
Showroomafspraak maken