Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De fietsen van Roetz

Stel je eigen Roetz helemaal zelf samen. Jouw stalen frame is al uniek, nu de rest nog! Kies voor houten spatborden, een Brooks zadel of kurken handvatten. Een voordrager met stalen mand of met kratje, alles is mogelijk. Een Roetz Road Ladies is de perfecte fiets voor de duurzaam bewuste fietser. Gebruik hem als stijlicoon of transportfiets. Ook makkelijk te gebruiken met een kinderzitje. Beschikbaar in de kleuren Matt Ocean Blue, Matt Black, Matt Moss Green, Matt Rebel Yellow en Vintage Blue. Create your own!

Uw eigen Roetz

Vigour
De Vigour fiets is een stijlvolle designfiets die je wendbaarheid en comfort biedt in de stad of daarbuiten. Dé lichtgewicht fiets voor riders die weten dat kwaliteit, design en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het circulaire stalen frame is uniek en kan naar keuze worden afgemonteerd! De Roetz Vigour Men is een hoge kwaliteit lifestyle fiets, en een fijne metgezel onderweg!

Road
De Road is de perfecte stadsfiets die kwaliteit, design en duurzaamheid combineert. De circulaire fiets is een lichtgewicht fiets met een comfortabele fietshouding. De Road Men is de perfecte fiets voor de toekomst, zonder concessies te doen op kwaliteit en esthetiek!

Roetz Electric Lifestyle
Roetz-Bikes presenteert de volgende generatie e-bikes: Electric Lifestyle Bikes! We hebben twee e-bike modellen ontwikkeld met geweldige prestaties, én met zeer aansprekend looks. Door een combinatie van circulariteit, techniek en vakmanschap introduceren we een collectie van unieke lichtgewicht e-bikes, met de esthetiek en vorm van een originele vintage fiets.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Werkplaats
Showroomafspraak maken