Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

De bakfietsen van Lovens

De performance motor biedt altijd de juiste ondersteuning op het juiste moment. Haal het meeste uit de kostbare tijd die je alleen of met je gezin doorbrengt. Dankzij de verende voorvork en soepele kabelbesturing beweeg je comfortabel door de straten met jouw Lovens. Met een state-of-the art design en A-merk onderdelen zorgen wij voor perfecte bescherming van jouw dierbare lading op je dagelijkse fietsroutes.

De Lovens Explorer 65 stelt niet teleur op heuvelachtig terrein. Sportieve ritten door de natuur, dagelijks woon-werkverkeer of ontspannen routes vol plezier.

Lovens

Verken je dagelijkse routine, veilig en geheel in stijl.

Bescherm je dierbare lading

De bakfiets is uitgerust met de beste veiligheidsopties. Een goed beschermde EPP-bak met aluminium buis rondom. Een fijne plek voor alle kinderen. Hydraulische schijfremmen voor maximale grip en controle tijdens het remmen.

Bosch Performance motor

De bakfiets zijn uitgerust met een Bosch Performance motor. Deze motor geeft een zeer krachtige en uiterst betrouwbare ondersteuning.

Enviolo traploos of AUTOMATIQ

Uitgerust met het Enviolo Heavy Duty schakelsysteem. Je kunt hiermee handmatig en vloeiend schakelen. Ook tijdens het fietsen. Als je kiest voor de Enviolo Automatiq, schakel je volledig automatisch.

Solide wendbaarheid

De Lovens 65 is geprogrammeerd om je te bewegen als een ware held. Krachtig en in controle. Vering in de voorvork en soepele kabelbesturing zorgen voor luxe en comfort. Ook op een oneffen wegdek. Ideaal om het dagelijkse leven te verkennen in premium stijl: vol gemak, vrijheid en plezier.

Bezoek onze showroom

Werkplaats
Showroomafspraak maken