Een goed medicijn tegen gewrichts- en rugproblemen

Fietsen is een goede remedie tegen gewrichts- en rugproblemen.  Toch is direct op de fiets stappen niet het eerste advies bij deze problemen. Een goede afstelling en juiste fietshouding is van groot belang.  Dat zorgt ervoor dat de druk op uw rug- en halswervels, hand- en kniegewrichten minder groot is.

Ons uitgangspunt bij het advies is: een optimaal afgestelde fiets die past bij uw fietswensen. Naast de kleur en framemaat, kijken we naar de frame geometrie. Deze geometrie bepaalt uw zithouding: rechtop, licht voorovergebogen of heel sportief.

Bodyscanning crm

Fietsmeetsysteem
Om het optimale resultaat te behalen brengen we uw fietswensen door middel van het Body scanning CRM fietsmeetsysteem in kaart. Op basis van uw voorkeuren en de uitslag van dit meetsysteem, brengen we een advies uit voor de meeste geschikte fiets.

Kunnen we u helpen?
Heeft u regelmatig tintelende handen tijdens het fietsen? Of heeft u rugklachten na een langere fietstocht? Bezoek onze winkels in Barneveld en laat u door onze vakspecialisten adviseren. Om u goed te adviseren, raden we u aan om vooraf een afspraak te maken.