Stromer ST3 Pinion Cool White Dames 2024

Stromer ST3: De Stromer ST3 afgemonteerd met Pinion: een nieuwe generatie Stromer gebouwd op basis van de Zwitserse precisie. De Stromer ST3 Pinion is uitgerust met uiteraard het Pinion schakel systeem met 9 versnellingen in de trapas. Stromer maakt gebruik van de P1.9XR schakelbox van Pinion. Deze schakelbox heeft een rendement van 568%. Het fijne van de Pinion versnelling is dat deze is uitgerust met een draaigreep versnelling waardoor je in een handomdraai van versnelling 1 naar 9 kunt schakelen (dit kan zowel rijdend als stilstaand). Stromer heeft voor de Pinion techniek heeft gekozen is omdat deze onderhoudsarm is en veel rijplezier biedt. Het is dan ook geen toeval dat ontwikkelaars van de Pinion ook de makers van de bekende high-tech Porsche versnellingsbakken zijn. De ST3 Pinion is uitgerust met een Belt, dat wil zeggen een tandriem hebt gekregen in plaats van een ketting. Het grote voordeel van de Belt is dat je er geen omkijken naar hebt, je hoeft deze niet te spannen, te smeren of schoon te maken. Dit systeem bestaat uit bewezen technologie voortkomend uit de autosport. De Stromer ST3 is een zeer strakke afgewerkte fiets. Gebouwd op basis van 3 componenten: Design, snelheid en efficiëntie. De ST3 heeft een erg krachtige achterwielmotor die naadloos aansluit op de afwerking van de fiets. De vermogende motor zorgt ervoor dat je binnen enkele seconden al op een snelheid van 45 kilometer per uur zit. Ook beschikt de motor een regeneratieve functie zodat deze afremt op de motor en stroom opwekt voor extra actieradius. De ST3 is een dynamische fiets gebouwd voor doorgewinterde forenzen of fietsers die een kick krijgen wat extra snelheid. De ST3 word geleverd met een comfortabel zadel en is qua houding naar wens te configureren, denk hierbij aan een comfortabel of sportieve stuurpen in combinatie met verschillende stuurbochten. Ook is de fiets uit te breiden met vering in de voorvork en zadelpen. Zo is er voor iedereen een juiste fiets te configureren. De fiets is makkelijk te bedienen dankzij het slimme Omni display. Of via de handige Stromer app. Het unieke hiervan is dat de fiets een constante bluetooth en 3G verbinding heeft. Ook kun je met de app de fiets naar eigen wens tunen, bepaal zelf de kracht van de motor en in combinatie hiermee de actieradius. Daarnaast kun je via de GPS altijd de fiets volgen en kun je de fiets op elk ogenblik en elke afstand vergrendelen. Geniet van het ultieme gevoel van vrijheid!
Aanschafprijs

8.703,00

Nog mooier in het echt!

Bezoek onze showroom in Barneveld en onze (fiets)specialisten vertellen u er graag meer over.

Onze winkel

Over de Stromer ST3 Pinion Cool White Dames 2024

Stromer ST3:

De Stromer ST3 afgemonteerd met Pinion: een nieuwe generatie Stromer gebouwd op basis van de Zwitserse precisie.

De Stromer ST3 Pinion is uitgerust met uiteraard het Pinion schakel systeem met 9 versnellingen in de trapas. Stromer maakt gebruik van de P1.9XR schakelbox van Pinion. Deze schakelbox heeft een rendement van 568%. Het fijne van de Pinion versnelling is dat deze is uitgerust met een draaigreep versnelling waardoor je in een handomdraai van versnelling 1 naar 9 kunt schakelen (dit kan zowel rijdend als stilstaand). Stromer heeft voor de Pinion techniek heeft gekozen is omdat deze onderhoudsarm is en veel rijplezier biedt. Het is dan ook geen toeval dat ontwikkelaars van de Pinion ook de makers van de bekende high-tech Porsche versnellingsbakken zijn.

De ST3 Pinion is uitgerust met een Belt, dat wil zeggen een tandriem hebt gekregen in plaats van een ketting. Het grote voordeel van de Belt is dat je er geen omkijken naar hebt, je hoeft deze niet te spannen, te smeren of schoon te maken. Dit systeem bestaat uit bewezen technologie voortkomend uit de autosport.

De Stromer ST3 is een zeer strakke afgewerkte fiets. Gebouwd op basis van 3 componenten: Design, snelheid en efficiëntie. De ST3 heeft een erg krachtige achterwielmotor die naadloos aansluit op de afwerking van de fiets. De vermogende motor zorgt ervoor dat je binnen enkele seconden al op een snelheid van 45 kilometer per uur zit. Ook beschikt de motor een regeneratieve functie zodat deze afremt op de motor en stroom opwekt voor extra actieradius.

De ST3 is een dynamische fiets gebouwd voor doorgewinterde forenzen of fietsers die een kick krijgen wat extra snelheid. De ST3 word geleverd met een comfortabel zadel en is qua houding naar wens te configureren, denk hierbij aan een comfortabel of sportieve stuurpen in combinatie met verschillende stuurbochten. Ook is de fiets uit te breiden met vering in de voorvork en zadelpen. Zo is er voor iedereen een juiste fiets te configureren.

De fiets is makkelijk te bedienen dankzij het slimme Omni display. Of via de handige Stromer app. Het unieke hiervan is dat de fiets een constante bluetooth en 3G verbinding heeft. Ook kun je met de app de fiets naar eigen wens tunen, bepaal zelf de kracht van de motor en in combinatie hiermee de actieradius. Daarnaast kun je via de GPS altijd de fiets volgen en kun je de fiets op elk ogenblik en elke afstand vergrendelen. Geniet van het ultieme gevoel van vrijheid!

Specificaties van de Stromer ST3 Pinion Cool White Dames 2024

Aantal versnellingen

11

Frametype

Dames

Kleur

Wit

Merk

Stromer

Type remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Type versnellingen

NAAF

Aandrijving

Riem

Motor positie

Achterwielmotor

Accu positie

In het frame

Modeljaar

2024

Voortreffelijk fietsplezier:

 • Vrijwel alle fietsen zijn uit voorraad leverbaar
 • Eigen werkplaats met ervaren fietsspecialisten
 • Gratis zadelomruilgarantie
 • Gratis op locatie afgeleverd

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Ik wil graag een proefrit inplanneneen afspraak maken in de showroommeer informatie
  Gewenste datum:
  Gewenste tijd:
  Let op: De afspraak is definitief zodra u een afspraakbevestiging heeft ontvangen.
  Gertine Jansen
  Gertine Weet alles over fietsen