Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Nieuwe locatie Jansen 2wielers

Jansen 2wielers heeft momenteel sinds ruim anderhalf jaar een tweede vestiging in de Livingstonestraat, gericht op de handel in tweedehands fietsen, maar die vestiging gaat met de komst van de nieuwe winkel aan het Jan Seppenplein dicht. We lopen al enige tijd op die plek tegen ruimtegebrek aan; eigenlijk zijn we daar uit ons jasje gegroeid. Alle fietsen staan daar een beetje hutjemutje en het is ook niet ideaal om er met een bovenverdieping te werken. De nieuwe locatie in de oude Coop is qua vloeroppervlak drie keer zo groot, dus dat biedt meer ruimte voor groei.

Dat laatste geeft ook de mogelijkheid om een deel van het assortiment uit de hoofdvestiging te verplaatsen. Waarmee we ons op de hoofdlocatie puur kunnen richten op elektrische fietsen en high speed e-bikes, en die afdeling uit kunnen breiden. Op de locatie aan het Jan Seppenplein bieden we dan zowel de occasions aan, als de niet-elektrische fietsen, zoals stadsfietsen, kinderfietsen en mountainbikes. We willen daar ruimte voor blijven aanbieden.

Jansen 2wielers start in maart met een nieuwe vestiging, aan het Jan Seppenplein in Barneveld. In het voormalige pand van supermarkt Coop is daarmee straks een fietsenwinkel voor occasions en niet-elektrische fietsen te vinden. De e-bike en high speed fietsen blijven wel op huidige locatie. De werkplaats blijft ook op locatie Livingstonestraat 9b.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Gertine Jansen
Gertine Weet alles over fietsen

Deel dit bericht:

Vorige nieuwsbericht

Uitslag Tweewielerwinkel van het jaar.

De spanning was om te snijden! Gisteren werd de uitslag van de Tweewielerwinkel verkiezing van het jaar 2022 bekend gemaakt op de Velovak. Helaas geen hoofdprijs voor ons dit jaar, maar het is een eer om in de top 5 te mogen staan. We zijn trots op dit resultaat en op ons team!
Meer lezen

Volgende nieuwsbericht

De nieuwe Jansen 2wielers krant is uit.

  De nieuwe Jansen 2wielers krant is uit. Lees de krant online!
Meer lezen