Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Jansen 2wielers finalist Tweewielerwinkel van het jaar

Goed nieuws. Jansen 2wielers is finalist in de jaarlijkse Tweewielerwinkel van het jaar-verkiezing! De uitreiking van de prijs vindt plaats op maandag 19 september tijdens de Vakbeurs Velovak.

In 2019 mochten we de publieksprijs mee naar huis nemen. En in de afgelopen jaren hebben we weer mooie stappen gezetten om onze klanten nog optimaler fietsplezier te bieden. Voorbeelden hiervan zijn de opening van onze occasion-store en onze nieuwe website met webshop. We zijn trots op de nominatie en hopen uiteraard op de winst!

Terug naar het nieuwsoverzicht
Gertine Jansen
Gertine Weet alles over fietsen

Deel dit bericht:

Vorige nieuwsbericht

Fietsen te huur

Wist u dat wij ook fietsen verhuren? Deze kunt u voor een dag huren om een heerlijke fietstocht te maken. Geniet van de omgeving. Ontdek wat de Veluwe u allemaal te bieden heeft. Ga zorgeloos op pad met de fietsen van Jansen2wielers. De fietsen zijn te huur bij Jansen2wielers occasions. Deze kunt u reserveren via &hellip; <a href="https://www.jansen2wielers.nl/jansen-2wielers-finalist-tweewielerwinkel-van-het-jaar/">Meer lezen</a>
Meer lezen

Volgende nieuwsbericht

Uitslag Tweewielerwinkel van het jaar.

De spanning was om te snijden! Gisteren werd de uitslag van de Tweewielerwinkel verkiezing van het jaar 2022 bekend gemaakt op de Velovak. Helaas geen hoofdprijs voor ons dit jaar, maar het is een eer om in de top 5 te mogen staan. We zijn trots op dit resultaat en op ons team!
Meer lezen