Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Jansen 2wielers finalist Tweewielerwinkel van het jaar

Goed nieuws. Jansen 2wielers is finalist in de jaarlijkse Tweewielerwinkel van het jaar-verkiezing! De uitreiking van de prijs vindt plaats op maandag 19 september tijdens de Vakbeurs Velovak.

In 2019 mochten we de publieksprijs mee naar huis nemen. En in de afgelopen jaren hebben we weer mooie stappen gezetten om onze klanten nog optimaler fietsplezier te bieden. Voorbeelden hiervan zijn de opening van onze occasion-store en onze nieuwe website met webshop. We zijn trots op de nominatie en hopen uiteraard op de winst!

Terug naar het nieuwsoverzicht
Gertine Jansen
Gertine Weet alles over fietsen

Deel dit bericht:

Vorige nieuwsbericht

Vacature: Verkoper/ adviseur

Zoek jij als verkoper of adviseur een werkomgeving waar alles goed geregeld is en waar je werkt met een high-end productaanbod? Een vakjury bekroonde ons kort geleden tot Fietsenwinkel van het Jaar. In onze bijna 1.200 m2 tellende showroom hebben we ruimte voor een extra verkoopspecialist, die onze klanten helpt bij de aanschaf van een &hellip; <a href="https://www.jansen2wielers.nl/jansen-2wielers-finalist-tweewielerwinkel-van-het-jaar/">Meer lezen</a>
Meer lezen

Volgende nieuwsbericht

Uitslag Tweewielerwinkel van het jaar.

De spanning was om te snijden! Gisteren werd de uitslag van de Tweewielerwinkel verkiezing van het jaar 2022 bekend gemaakt op de Velovak. Helaas geen hoofdprijs voor ons dit jaar, maar het is een eer om in de top 5 te mogen staan. We zijn trots op dit resultaat en op ons team!
Meer lezen