Urban Arrow Family Bosch active plus 400Wh Wit 2024

De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. Vanaf nu kun je de auto laten staan en lekker met de fiets. In deze ruime familie bakfiets neem je moeiteloos 3 of 4 kinderen mee, oftewel een lading van ongeveer 100 kilo. Door de industriële techniek en kwaliteit is het een zeer stevige maar ook lichte en wendbare elektrische bakfiets. Als je deze strakke bakfiets een keer hebt geprobeerd, wil je niks anders meer.De toe te voegen accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer! 3 Modellen in zowel zwart als witDe Urban Arrow Family is uitgerust met een sterke en betrouwbare Bosch motor. Deze is beschikbaar in drie verschillende power opties. Kies de motor die bij jou past en het beste is geschikt voor de omgeving waar jij woont. Alle drie de uitvoeringen van de Family zijn verkrijgbaar in zowel wit als zwart. Bijzonderheden van de Family • Deze bakfiets haalt met gemak 27,5 km/h, zelfs vol beladen• De “groene” fiets stoot geen uitlaatgassen uit en is stil is gebruik; een goede manier dus om de Amsterdamse binnenstad leefbaar te houden• Files en drukte in de stad worden vermeden, wat een hoop geld op parkeer- en reiskosten bespaart• Sterk aluminium frame, wat er voor zorgt dat de transportfiets licht is van gewicht.
 • *Verwijderingsbijdrage

Aanschafprijs

5.290,00

Leaseprijs, per maand
225,00
Informatie

Nog mooier in het echt!

Bezoek onze showroom in Barneveld en onze (fiets)specialisten vertellen u er graag meer over.

Onze winkel

Over de Urban Arrow Family Bosch active plus 400Wh Wit 2024

De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. Vanaf nu kun je de auto laten staan en lekker met de fiets. In deze ruime familie bakfiets neem je moeiteloos 3 of 4 kinderen mee, oftewel een lading van ongeveer 100 kilo. Door de industriële techniek en kwaliteit is het een zeer stevige maar ook lichte en wendbare elektrische bakfiets. Als je deze strakke bakfiets een keer hebt geprobeerd, wil je niks anders meer.
De toe te voegen accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer!

3 Modellen in zowel zwart als wit
De Urban Arrow Family is uitgerust met een sterke en betrouwbare Bosch motor. Deze is beschikbaar in drie verschillende power opties. Kies de motor die bij jou past en het beste is geschikt voor de omgeving waar jij woont. Alle drie de uitvoeringen van de Family zijn verkrijgbaar in zowel wit als zwart.

Bijzonderheden van de Family

• Deze bakfiets haalt met gemak 27,5 km/h, zelfs vol beladen
• De “groene” fiets stoot geen uitlaatgassen uit en is stil is gebruik; een goede manier dus om de Amsterdamse binnenstad leefbaar te houden
• Files en drukte in de stad worden vermeden, wat een hoop geld op parkeer- en reiskosten bespaart
• Sterk aluminium frame, wat er voor zorgt dat de transportfiets licht is van gewicht.

Specificaties van de Urban Arrow Family Bosch active plus 400Wh Wit 2024

Aantal versnellingen

Enviolo

Frametype

UNI

Kleur

Wit

Merk

Urban Arrow

Type remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Type versnellingen

NAAF

Wielmaat

26

Aandrijving

Ketting

Motor positie

Middenmotor

Accu positie

Op het frame

Modeljaar

2024

Voortreffelijk fietsplezier:

 • Vrijwel alle fietsen zijn uit voorraad leverbaar
 • Eigen werkplaats met ervaren fietsspecialisten
 • Gratis zadelomruilgarantie
 • Gratis op locatie afgeleverd

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Ik wil graag een proefrit inplanneneen afspraak maken in de showroommeer informatie
  Gewenste datum:
  Gewenste tijd:
  Let op: De afspraak is definitief zodra u een afspraakbevestiging heeft ontvangen.
  Gertine Jansen
  Gertine Weet alles over fietsen