Koga EVIA Pro Automatic The Smart System Aubergine Primera Matt Lageinstap 2024

De KOGA Evia Pro Automatic is de meest comfortabele e-bike die we ooit maakten. Tot in de puntjes geperfectioneerd en voorzien van de nieuwste technieken. De krachtige Bosch Performance Line middenmotor, de comfortabele zitpositie met lage instap en de luxe afmontage maken het een echte alleskunner. De Evia Pro Automatic onderscheidt zich dankzij de Enviolo Automatic versnellingsnaaf, waarbij het schakelen traploos en automatisch gaat. Optimaal comfort, optimaal genieten! De geïntegreerde, uitneembare accu en het KOGA Light Design met volledig weggewerkte kabels maken de Evia Pro Automatic helemaal af! – KOGA Light Design: de combinatie van stijlvolle balhoofdverlichting, een LED-koplamp op het stuur en geïntegreerd achterlicht. Voor een fantastische look en extra zichtbaarheid.– Kabels zijn niet meer zichtbaar en extra beschermd dankzij interne kabelvoering via de stuurpen.– Bosch Smart System: verbind je fiets via de eBike Flow app aan je telefoon en geniet van de ultieme e-bike beleving.– Monteer je smartphone eenvoudig op de stuurpen met de SP-connect houder.– De accukap is voorzien van een ergonomische grip voor het gemakkelijk uitnemen van de batterij.– De krachtige Bosch Performance motor en de geïntegreerde accu zijn centraal in de fiets geplaatst, voor de beste gewichtsverdeling.– Onderhoudsarme Gates riemaandrijving, voor veel zorgeloze en comfortabele kilometers.– Automatisch en traploos schakelen met het Enviolo Automatic versnellingsysteem, de meest comfortabele fietservaring ooit.
 • Accu keuze

 • *Verwijderingsbijdrage

Aanschafprijs

5.299,00

Leaseprijs, per maand
221,00
Informatie

Nog mooier in het echt!

Bezoek onze showroom in Barneveld en onze (fiets)specialisten vertellen u er graag meer over.

Onze winkel

Over de Koga EVIA Pro Automatic The Smart System Aubergine Primera Matt Lageinstap 2024

De KOGA Evia Pro Automatic is de meest comfortabele e-bike die we ooit maakten. Tot in de puntjes geperfectioneerd en voorzien van de nieuwste technieken. De krachtige Bosch Performance Line middenmotor, de comfortabele zitpositie met lage instap en de luxe afmontage maken het een echte alleskunner. De Evia Pro Automatic onderscheidt zich dankzij de Enviolo Automatic versnellingsnaaf, waarbij het schakelen traploos en automatisch gaat. Optimaal comfort, optimaal genieten! De geïntegreerde, uitneembare accu en het KOGA Light Design met volledig weggewerkte kabels maken de Evia Pro Automatic helemaal af!

– KOGA Light Design: de combinatie van stijlvolle balhoofdverlichting, een LED-koplamp op het stuur en geïntegreerd achterlicht. Voor een fantastische look en extra zichtbaarheid.
– Kabels zijn niet meer zichtbaar en extra beschermd dankzij interne kabelvoering via de stuurpen.
– Bosch Smart System: verbind je fiets via de eBike Flow app aan je telefoon en geniet van de ultieme e-bike beleving.
– Monteer je smartphone eenvoudig op de stuurpen met de SP-connect houder.
– De accukap is voorzien van een ergonomische grip voor het gemakkelijk uitnemen van de batterij.
– De krachtige Bosch Performance motor en de geïntegreerde accu zijn centraal in de fiets geplaatst, voor de beste gewichtsverdeling.
– Onderhoudsarme Gates riemaandrijving, voor veel zorgeloze en comfortabele kilometers.
– Automatisch en traploos schakelen met het Enviolo Automatic versnellingsysteem, de meest comfortabele fietservaring ooit.

Specificaties van de Koga EVIA Pro Automatic The Smart System Aubergine Primera Matt Lageinstap 2024

Aantal versnellingen

1

Frametype

Lageinstap

Kleur

Paars

Merk

Koga

Type remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Type versnellingen

NAAF

Wielmaat

28

Modeljaar

2024

Voortreffelijk fietsplezier:

 • Vrijwel alle fietsen zijn uit voorraad leverbaar
 • Eigen werkplaats met ervaren fietsspecialisten
 • Gratis zadelomruilgarantie
 • Gratis op locatie afgeleverd

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Ik wil graag een proefrit inplanneneen afspraak maken in de showroommeer informatie
  Gewenste datum:
  Gewenste tijd:
  Let op: De afspraak is definitief zodra u een afspraakbevestiging heeft ontvangen.
  Gertine Jansen
  Gertine Weet alles over fietsen