Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Jansen 2wielers nu ook RDW erkend.

Jansen 2wielers is al jaren aangesloten bij de BOVAG. De Bovag ziet er op toe dat ons personeel voldoende geschoold is, maar ook of wij de juiste garanties geven. Zo kunnen wij u zorgeloos fietsplezier garanderen.

Daarnaast is Jansen 2wielers sinds kort ook RDW-erkend. Hierdoor kunnen we u ook met het aanvragen van een kenteken of overschrijven snel helpen. Hierdoor is bijvoorbeeld de levertijd van een nieuwe High speed e-bike aanzienlijk korter geworden!

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Gertine Jansen
Gertine Weet alles over fietsen

Deel dit bericht:

Vorige nieuwsbericht

Jansen 2wielers bij Fietsmarkt's 50 beste!

Met gepaste trots! Wij zitten bij Fietsmarkts 50 beste fietsenwinkels! Fietsmarkt is een landelijk fietsblad en selecteert elk jaar de beste fietsenwinkels. UIteraard blijven wij ons best doen om ons nog meer te verbeteren, suggesties? wij horen het graag!
Meer lezen

Volgende nieuwsbericht

Jansen 2wielers lanceert Fietstestdag.nl

Probeer een fiets voor één dag! U overweegt de aanschaf van een elektische fiets? We begrijpen dat het maken van de juiste keuze soms lastig is. Daarom kunt u bij ons een dag een e-bike testen. Test uw nieuwe fiets thuis. Tijdens een fietstestdag krijgt u een dag lang de beschikking over een of twee &hellip; <a href="https://www.jansen2wielers.nl/jansen-2wielers-nu-ook-rdw-erkend/">Meer lezen</a>
Meer lezen