Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Fiets-Je-Rond Arrangement

Ontdek de omgeving op de fiets en maak het echt aangenaam met een aantal smakelijke tussenstops. We maken het extra leuk met ons Fiets Je Rond-arrangement. Reserveer het arrangement en stap op. Het Fiets-Je-Rond arrangement is beschikbaar van maart tot en met oktober 2023 en te fietsen op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).

Gertine Weet alles over fietsen

“Fietsplezier mogelijk maken, daar zetten we alles op in“

Jansen 2wielers

Alles over Fiets-Je-Rond

U begint bij Jansen 2wielers, daar krijgt u een fietsroute aan de hand van knooppunten die u langs verschillende restaurants leiden. Op de route zijn er tussenstops voor een kopje koffie met gebak, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Kortom een compleet dagje uit.

Beschikbaarheid
Het Fiets-Je-Rond arrangement is beschikbaar van maart tot en met oktober 2023 en te fietsen op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Ontdek de omgeving op de fiets en maak het echt aangenaam met een aantal smakelijke tussenstops. We maken het extra leuk met ons Fiets Je Rond-arrangement. U dient dit arrangement te reserveren via het eenvoudige aanmeldformulier. Bovenaan deze pagina is de knop naar dit formulier. Bij restaurant de Landing in Stroe kunt u tot maximaal 18:00u terecht.

Duur
De fietsafstand van de volledige route is zo’n 49 km.

Start
U start bij Jansen 2wielers in Barneveld en stapt tussen 09:30 en 11:30 uur op.

Prijs
U kunt de Fiets Je Rond-dag bij Jansen 2wielers betalen.
Volwassene: € 59,50 p.p. (incl. een bedrag voor het goede doel)
Kinderen t/m 12 jaar 30% korting op arrangement.

Tip: Fietsen huren? Dat is ook mogelijk, mail of bel om te vragen naar de mogelijkheden.

 

Fiets je rond voor het goede doel

De Schoutenhoeve
Rehoboth Onderwijs & Zorg is een school voor Speciaal (Basis) Onderwijs en Voorgezet Speciaal Onderwijs (VSO). Kinderen met een extra ondersteuningsbehoefte voor gedrag en/of leren krijgen hier dagelijks les in 31 groepen. In de afgelopen periode is er een kinderboerderij gebouwd: De Schoutenhoeve. Een kinderboerderij waar ze al een tijd naar uitgekeken hebben. Nu kan de school nog beter aansluiten bij de behoeften van de leerlingen. De boerderij/het buitenterrein is niet alleen voor de kinderen van de school, maar ook voor kinderen en ouderen uit de buurt.

Helpt u om onze dromen waar te maken?
Omdat onze kinderboerderij niet met overheidsgeld betaald kan worden, is er veel geld nodig. Fietst u mee voor de realisatie van het buitenterrein van de kinderboerderij? Of laat u de fiets liever staan maar wilt u dit mooie project wel steunen? Scan de QR-code of ga naar www.schoutenhoeve.nl en doneer. Iedere gift is van harte welkom. Hartelijk bedankt!

 

 

Indeling & verlanglijstje

Op de begane grond…

 • Een ruimte met kleine huisdieren
 • Een natte ruimte om bijv. planten te stekken.
 • Een demontageruimte om apparaten te demonteren
 • Een creatieve ruimte

Eerste verdieping…

 • Werkkamer van de beheerder
 • Een grote open ruimte om te leren samenspelen

Buiten…

 • Een boomgaard waar we ons fruit kunnen oogsten
 • Een ruimte om te leren straten
 • Een plek om een auto te wassen
 • Een ronde cirkel met moestuintjes voor de kinderen
 • Een blote voetenpad met een belevingstuin
 • Buitenklas met minibieb

We willen graag achter de boerderij een schuur bouwen voor boerderijdieren. Een plantenkas staat ook op ons verlanglijstje