Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Nieuw: 2wielerlease.nl

2wielerlease.nl is onderdeel van Jansen 2wielers en regelt jouw leasefiets van A tot Z. Na levering zorgen wij dat je
onbezorgd op weg kunt.
Met een leasefiets is fileleed verleden tijd, hoef je nooit meer naar een parkeerplaats te zoeken en kom je ook nog eens fitter op je werk. Daarnaast profiteer je dankzij het nieuwe fietsplan ook nog eens van belastingvoordeel.

Voor werknemers:
Voor de nieuwe regeling maakt het eigenlijk niet zoveel uit hoe je huidige woon-werkverkeer nu geregeld is. Want rijd je al een leaseauto of heb je een OV-kaart; de fiets van de zaak is altijd een uitkomst. De leasefiets zorgt ook nog eens voor je dagelijkse beweging waardoor je fitter en vrolijker op je werk komt.

Voor werkgevers:
De nieuwe fietsregeling is voor al jouw werknemers interessant. Deze fietsregeling valt geheel buiten de werkkostenregeling (WKR) en je bepaalt zelf of je meebetaalt aan de leasefiets van je werknemers. 2wielerlease.nl regelt alles en neemt daaarmee jou het werk uit handen.

Ga naar www.2wielerlease.nl en ontdek het zelf!

Gratis informatie magazine ontvangen? Ga naar www.2wielerlease.nl/magazine-aanvragen

Terug naar het nieuwsoverzicht
Gertine Jansen
Gertine Weet alles over fietsen

Deel dit bericht:

Vorige nieuwsbericht

Winterbeurt

Meer lezen

Volgende nieuwsbericht

Vacature: E-bike monteur

Elektrische fietsen zijn de nieuwe auto’s! Ze zitten vol sensoren, software en andere complexe techniek. Bovendien gaan de technische ontwikkelingen in e-bikes en high-speed e-bikes razendsnel. Daarom zoeken we jou. Een monteur of elektrotechnicus die bij ons de uitdaging aangaat als e-bike monteur! Spreekt deze vacature jou aan? Klik dan hier en solliciteer.
Meer lezen