Werkplaats

Professioneel uitgeruste werkplaats

Fietsspecialisten komen het beste uit de verf in een goed uitgeruste werkplaats. Daarom beschikken de ‘fietsenmakers’ van Jansen 2wielers over een moderne werkplaats. Zo beschikken we over alle hardware en software om elektrische fietsen en high speed e-bikes direct uit te lezen.

Onderhoud

Net zoals iedere auto onderhoud nodig heeft, heeft uw fiets voor langdurig gebruiksgemak ook onderhoud nodig. Dit geldt zowel voor stadsfietsen als elektrische fietsen. Jansen 2wielers verzorgt het volledig onderhoud van uw fiets, zodat u zorgeloos en met plezier kunt blijven fietsen.

 

Onderhoudsbeurt

Plan uw onderhoudsbeurt of reparatie direct in via de website. Jansen 2wielers zorgt dat uw fiets op de afgesproken datum snel weer klaar staat.

Loopt gerust even binnen

Een lekke band of een kapotte voorlamp? Een jaarlijkse controlebeurt om zorgeloos te blijven fietsen? Een nieuw zadel of een mand aan uw stuur? Binnen onze openingstijden staan onze fietsspecialisten voor u klaar om kleine reparaties direct uit te voeren. Voor grotere reparaties vertellen we u direct wanneer de fiets weer voor u klaar staat, in tussentijd hebben wij een vervangende fiets voor u beschikbaar. Loopt gerust even binnen in één van onze werkplaatsen.