Professioneel advies!

Verzekerd van een professioneel en deskundig advies.

Een bezoek aan de website of aan de showroom van Jansen 2wielers… zoveel mogelijkheden en varianten. Wat past bij u? De medewerkers van Jansen 2wielers voorzien u graag van een passend en deskundig advies.

Specialist in fietsplezier

De mensen van Jansen 2wielers zijn specialist in fietsplezier. Centraal in het advies staat de vraag: wat is het doel met uw fiets? Fietst u iedere dag vijftien kilometer naar uw werk, gaat het alleen om recreatieve ritjes of fietst u dagelijks met de kinderen naar school? Door het doel scherp te stellen, kunnen we u voorzien van een professioneel advies. 

showroom Jansen 2wielers

Persoonlijke aandacht

Wij gaan voor persoonlijke aandacht; iedere klant is uniek. Een bezoek aan onze showroom in Barneveld bewijst dat aandacht en advies bij Jansen 2wielers geen loze kreten zijn. Onze specialisten zijn betrokken bij uw advies. U maakt alvast kennis met onze medewerkers van de vestiging: Barneveld .

Voortreffelijk fietsplezier

Jansen 2wielers biedt jou een totaalconcept als het gaat om fietsen. Van verkoop tot inruil, van service tot reparatie en van verzekering tot fietsaccessoire. Jansen 2wielers: voortreffelijk fietsplezier!