werkplaats foto
foto showroom jl
foto showroom

Service en reparatie

Service

Service is een algemeen begrip binnen Jansen 2wielers waar alle fietsspecialisten binnen het bedrijf elke dag weer hard voor aan het werk zijn. Iedereen voorzien van een passend advies en de juiste fiets en zorgen dat uw fiets zo snel mogelijk weer gerepareerd klaar staat voor u. Kortom maak gerust een keer een afspraak of kom een keer langs in onze winkel om deze service zelf te ervaren.

Haal- en breng service

Ook hebben wij de mogelijkheid om uw fiets thuis op te halen en weer terug te brengen. Als er een kleinigheid mankeert kunnen we dit zelfs aan huis repareren. Dus mocht u een keer ergens staat met pech of u bent niet in de gelegenheid uw fiets langs te brengen. Maak snel een afspraak en het word voor u geregeld.

Reparatie 

Een lekke band of een kapotte voorlamp? Een jaarlijkse controlebeurt om zorgeloos te blijven fietsen? Een nieuw zadel of een mand aan uw stuur? Binnen onze openingstijden staan onze fietsspecialisten voor u klaar om kleine reparaties direct uit te voeren. Voor grotere reparaties vertellen we u direct wanneer de fiets weer voor u klaar staat, in tussentijd hebben wij een vervangende fiets voor u beschikbaar. Loopt gerust even binnen in één van onze werkplaatsen.