Stromer ST5 Sport ( demo ) Graphite Heren 2023

De Stromer ST5 Sport is het pronkstuk onder de speed pedececs: geniet van naadloos geïntegreerd design, een stijlvol frame, elektrische versnelling en speciaal ontwikkelde Cycl-e banden van Pirelli voor maximale stabiliteit en rijdynamiek. De Stromer ST5 Sport is uitgerust met de meest krachtige achterwielmotor van 850W en de grootste accu van 983Wh, hiermee kan je ruim 180 kilometer ver rijden. De Stromer ST5 Sport is in de stijlvolle kleur Graphite te verkrijgen. Achterwielmotor: De Stromer ST5 Sport is uitgerust met de SYNO Sport motor van 850W waardoor deze mooi en compact aansluit op de fiets. De motor van ST5 Sport heeft een draaimoment van 48Nm, hierdoor zit je binnen enkele seconden op de 45 kilometer per uur! Het voordeel van deze SYNO Sport motor is dat hij regerenatief is: er wordt afgeremd op de motor waardoor deze stroom opwekt voor meer actieradius. Connectiviteit: De OMNI verbinding bij de ST5 is een bluetooth en 3G verbinding. Bedien je Stromer overal, dit gaat gemakkelijk via de app of via de geïntegreerde display in het frame. Het unieke aan de Stromer-OMNI app is dat communicatie via gps, 3G en Bluetooth gaat waarmee je met gemak je fiets kan tunen. Bepaal zelf of je op snelheid wilt fietsen of liever met meer actieradius. Daarnaast wordt inzichtelijk waar je fiets zich bevind en kan je fiets op afstand ontgrendeld en vergrendeld worden. Geniet van het gevoel van vrijheid en stel je Stromer af op je persoonlijke rijstijl! Comfort: De Stromer ST5 Sport wordt geleverd met een comfortabel zadel voor een optimale zithouding. Daarnaast kan de Stromer ST5 Sport uitgerust worden met een slanke bagagedrager, geheel aansluitend bij het gestroomlijnde design. Naast de opvallende lak ben je goed zichtbaar dankzij de verlichting van Supernova M99. De low beam functie van 1100 Lumen is geschikt als dagrij verlichting, in het donker is de high beam optie van 1600 Lumen beschikbaar. De ST5 Sport is uitgerust met een geïntegreerde claxon en verkrijgbaar in 3 maten: Maat M (185cm). Deze samenstelling:Framemaat: LAccu: 983WhVaste voorvorkVaste zadelpenGeen bagagedrager
Aanschafprijs

9.825,00

Nog mooier in het echt!

Bezoek onze showroom in Barneveld en onze (fiets)specialisten vertellen u er graag meer over.

Onze winkel

Over de Stromer ST5 Sport ( demo ) Graphite Heren 2023

De Stromer ST5 Sport is het pronkstuk onder de speed pedececs: geniet van naadloos geïntegreerd design, een stijlvol frame, elektrische versnelling en speciaal ontwikkelde Cycl-e banden van Pirelli voor maximale stabiliteit en rijdynamiek. De Stromer ST5 Sport is uitgerust met de meest krachtige achterwielmotor van 850W en de grootste accu van 983Wh, hiermee kan je ruim 180 kilometer ver rijden. De Stromer ST5 Sport is in de stijlvolle kleur Graphite te verkrijgen.

Achterwielmotor:

De Stromer ST5 Sport is uitgerust met de SYNO Sport motor van 850W waardoor deze mooi en compact aansluit op de fiets. De motor van ST5 Sport heeft een draaimoment van 48Nm, hierdoor zit je binnen enkele seconden op de 45 kilometer per uur! Het voordeel van deze SYNO Sport motor is dat hij regerenatief is: er wordt afgeremd op de motor waardoor deze stroom opwekt voor meer actieradius.

Connectiviteit:

De OMNI verbinding bij de ST5 is een bluetooth en 3G verbinding. Bedien je Stromer overal, dit gaat gemakkelijk via de app of via de geïntegreerde display in het frame. Het unieke aan de Stromer-OMNI app is dat communicatie via gps, 3G en Bluetooth gaat waarmee je met gemak je fiets kan tunen. Bepaal zelf of je op snelheid wilt fietsen of liever met meer actieradius. Daarnaast wordt inzichtelijk waar je fiets zich bevind en kan je fiets op afstand ontgrendeld en vergrendeld worden. Geniet van het gevoel van vrijheid en stel je Stromer af op je persoonlijke rijstijl!

Comfort:

De Stromer ST5 Sport wordt geleverd met een comfortabel zadel voor een optimale zithouding. Daarnaast kan de Stromer ST5 Sport uitgerust worden met een slanke bagagedrager, geheel aansluitend bij het gestroomlijnde design. Naast de opvallende lak ben je goed zichtbaar dankzij de verlichting van Supernova M99. De low beam functie van 1100 Lumen is geschikt als dagrij verlichting, in het donker is de high beam optie van 1600 Lumen beschikbaar. De ST5 Sport is uitgerust met een geïntegreerde claxon en verkrijgbaar in 3 maten: Maat M (185cm).

Deze samenstelling:
Framemaat: L
Accu: 983Wh
Vaste voorvork
Vaste zadelpen
Geen bagagedrager

Specificaties van de Stromer ST5 Sport ( demo ) Graphite Heren 2023

Aantal versnellingen

8

Frametype

Heren

Kleur

Grijs

Merk

Stromer

Type remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Type versnellingen

DERAILLEUR

Wielmaat

27.5

Aandrijving

Derraileur

Motor positie

Achterwielmotor

Accu positie

In het frame

Modeljaar

2023

Voortreffelijk fietsplezier:

 • Vrijwel alle fietsen zijn uit voorraad leverbaar
 • Eigen werkplaats met ervaren fietsspecialisten
 • Gratis zadelomruilgarantie
 • Gratis op locatie afgeleverd

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Ik wil graag een proefrit inplanneneen afspraak maken in de showroommeer informatie
  Gewenste datum:
  Gewenste tijd:
  Let op: De afspraak is definitief zodra u een afspraakbevestiging heeft ontvangen.
  Gertine Jansen
  Gertine Weet alles over fietsen