Stromer ST3 LTD San Marino Blue Heren 2022

Met maximaal bereik, extra comfort en slimme details optimaliseert de Stromer ST3 LTD de pendelaarskwaliteiten van de klassieke ST3. De Stromer ST3 LTD is een echte eyecatcher. Met het prachtige lakwerk in de kleur: San Marion Blue is deze fiets niet te missen. Verder is de fiets als het over de afwerking gaat echt af. Alle lasnaden zijn hoogwaardig gepolijst waardoor het frame een prachtige strakke afwerking krijgt. De ST3 LTD is standaard uitgerust met een geveerde zadelpen van Kinekt. Wat dit betekent zult u echt moeten ervaren. Onze ervaring is dat zadelpen zelfs op de kleinste hobbel reageert. Hierdoor word u rug ontzien en komt meer fietsplezier vanzelf. Deze fiets word geleverd met een 983Wh accu. Deze accu zorgt voor een gigantisch bereik en is geschikt voor elke bestemming. De Stromer ST3 is een dynamische fiets gebouwd voor doorgewinterde forenzen of fietsers die een kick krijgen wat extra snelheid. De ST3 word geleverd met een comfortabel zadel en is qua houding naar wens te configureren, denk hierbij aan een comfortabel of sportieve stuurpen in combinatie met verschillende stuurbochten. De fiets is makkelijk te bedienen dankzij het slimme Omni display. Of via de handige Stromer app. Het unieke hiervan is dat de fiets een constante bluetooth en 3G verbinding heeft. Ook kun je met de app de fiets naar eigen wens tunen, bepaal zelf de kracht van de motor en in combinatie hiermee de actieradius. Daarnaast kun je via de GPS altijd de fiets volgen en kun je de fiets op elk ogenblik en elke afstand vergrendelen. Geniet van het ultieme gevoel van vrijheid!
Aanschafprijs

7.949,00

Nog mooier in het echt!

Bezoek onze showroom in Barneveld en onze (fiets)specialisten vertellen u er graag meer over.

Onze winkel

Over de Stromer ST3 LTD San Marino Blue Heren 2022

Met maximaal bereik, extra comfort en slimme details optimaliseert de Stromer ST3 LTD de pendelaarskwaliteiten van de klassieke ST3.

De Stromer ST3 LTD is een echte eyecatcher. Met het prachtige lakwerk in de kleur: San Marion Blue is deze fiets niet te missen. Verder is de fiets als het over de afwerking gaat echt af. Alle lasnaden zijn hoogwaardig gepolijst waardoor het frame een prachtige strakke afwerking krijgt.

De ST3 LTD is standaard uitgerust met een geveerde zadelpen van Kinekt. Wat dit betekent zult u echt moeten ervaren. Onze ervaring is dat zadelpen zelfs op de kleinste hobbel reageert. Hierdoor word u rug ontzien en komt meer fietsplezier vanzelf.

Deze fiets word geleverd met een 983Wh accu. Deze accu zorgt voor een gigantisch bereik en is geschikt voor elke bestemming.

De Stromer ST3 is een dynamische fiets gebouwd voor doorgewinterde forenzen of fietsers die een kick krijgen wat extra snelheid. De ST3 word geleverd met een comfortabel zadel en is qua houding naar wens te configureren, denk hierbij aan een comfortabel of sportieve stuurpen in combinatie met verschillende stuurbochten.

De fiets is makkelijk te bedienen dankzij het slimme Omni display. Of via de handige Stromer app. Het unieke hiervan is dat de fiets een constante bluetooth en 3G verbinding heeft. Ook kun je met de app de fiets naar eigen wens tunen, bepaal zelf de kracht van de motor en in combinatie hiermee de actieradius. Daarnaast kun je via de GPS altijd de fiets volgen en kun je de fiets op elk ogenblik en elke afstand vergrendelen. Geniet van het ultieme gevoel van vrijheid!

Specificaties van de Stromer ST3 LTD San Marino Blue Heren 2022

Aantal versnellingen

11

Frametype

Heren

Kleur

Blauw

Type remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Type versnellingen

DERAILLEUR

Wielmaat

27.5

Merk

Stromer

Modeljaar

2022

Framemaat

XL

Aandrijving

Derraileur

Motor positie

Achterwielmotor

Accu positie

In het frame

Voortreffelijk fietsplezier:

 • Vrijwel alle fietsen zijn uit voorraad leverbaar
 • Eigen werkplaats met ervaren fietsspecialisten
 • Gratis zadelomruilgarantie
 • Gratis op locatie afgeleverd

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Ik wil graag een proefrit inplanneneen afspraak maken in de showroommeer informatie
  Gewenste datum:
  Gewenste tijd:
  Let op: De afspraak is definitief zodra u een afspraakbevestiging heeft ontvangen.
  Gertine Jansen
  Gertine Weet alles over fietsen