Stromer ST1 SE Sport | Launch Edition Deep Petrol Heren 2022

De Stromer ST1SE Sport is in 2022 geïntroduceerd met als doel om de beste te zijn in zijn klasse! De Stromer ST1SE Sport heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en beschikt over onderdelen van de hoogste kwaliteit, gemaakt met oog voor detail. De ST1SE is afgemonteerd met de grote 983Wh batterij, nieuwe dagrij verlichting in het balhoofd en de Antwerpen bag. Met de ST1SE Sport zijn lange afstanden geen probleem, het unieke van de Stromer ST1SE is dan ook de zithouding: recht, comfortabel en ontspannen. De ST1SE Sport is in de stijlvolle kleur Deep Petrol verkrijgbaar. AchterwielmotorDe Stromer ST1 bevat een CYRO Drive 2 motor van 670W waardoor deze mooi en compact aansluit op de fiets! De motor heeft maar liefst een draaimoment van 35Nm, hierdoor zit je binnen enkele seconden op de 45 kilometer per uur! Het voordeel van deze SYNO Drive 2 motor is dat hij regeneratief is: er wordt afgeremd op de motor waardoor deze stroom opwekt voor meer actieradius. Connectiviteit De OMNI verbinding bij de ST1SE Sport is een bluetooth en 3G verbinding. Bedien je Stromer overal, dit gaat gemakkelijk via de app of via de geïntegreerde display in het frame. Het unieke aan de Stromer-OMNI app is dat communicatie via gps, 3G en Bluetooth gaat waarmee je met gemak je fiets kan tunen. Bepaal zelf of je op snelheid wilt fietsen of liever met meer actieradius. Daarnaast wordt inzichtelijk waar je fiets zich bevind en kan je fiets op afstand ontgrendeld en vergrendeld worden. Geniet van het gevoel van vrijheid en stel je Stromer af op je persoonlijke rijstijl! VeiligheidNaast dat de Stromer ST1SE een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft is er bij de Stromer ST1SE ook rekening gehouden met veiligheid, en niet zomaar veiligheid. Dit instap model, de Stromer ST1 is uitgerust met schijfremmen van Tektro die superscherp remmen. Daarnaast heeft deze Stromer ST1SE ook erg goede verlichting, de voorlamp van deze Stromer geeft maar liefst 600 Lumen licht! Daarnaast is de Stromer ST1 ook uitgerust met de nieuwe dagrijverlichting een remlicht en kentekenplaatverlichting. Naast deze aspecten heeft de ST1 ook een claxon, kortom: veiligheid voorop bij de Stromer ST1. BatterijDe Stromer ST1SE is uitgerust met een standaard batterij van 983Wh. Stromer staat bekend om hun grote batterijen en grote actieradius. Toch hangt de actieradius af van veel factoren zoals, wind, regen, gewicht en temperatuur.
Aanschafprijs

5.999,00

Nog mooier in het echt!

Bezoek onze showroom in Barneveld en onze (fiets)specialisten vertellen u er graag meer over.

Onze winkel

Over de Stromer ST1 SE Sport | Launch Edition Deep Petrol Heren 2022

De Stromer ST1SE Sport is in 2022 geïntroduceerd met als doel om de beste te zijn in zijn klasse! De Stromer ST1SE Sport heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en beschikt over onderdelen van de hoogste kwaliteit, gemaakt met oog voor detail. De ST1SE is afgemonteerd met de grote 983Wh batterij, nieuwe dagrij verlichting in het balhoofd en de Antwerpen bag. Met de ST1SE Sport zijn lange afstanden geen probleem, het unieke van de Stromer ST1SE is dan ook de zithouding: recht, comfortabel en ontspannen. De ST1SE Sport is in de stijlvolle kleur Deep Petrol verkrijgbaar.

Achterwielmotor
De Stromer ST1 bevat een CYRO Drive 2 motor van 670W waardoor deze mooi en compact aansluit op de fiets! De motor heeft maar liefst een draaimoment van 35Nm, hierdoor zit je binnen enkele seconden op de 45 kilometer per uur! Het voordeel van deze SYNO Drive 2 motor is dat hij regeneratief is: er wordt afgeremd op de motor waardoor deze stroom opwekt voor meer actieradius.

Connectiviteit
De OMNI verbinding bij de ST1SE Sport is een bluetooth en 3G verbinding. Bedien je Stromer overal, dit gaat gemakkelijk via de app of via de geïntegreerde display in het frame. Het unieke aan de Stromer-OMNI app is dat communicatie via gps, 3G en Bluetooth gaat waarmee je met gemak je fiets kan tunen. Bepaal zelf of je op snelheid wilt fietsen of liever met meer actieradius. Daarnaast wordt inzichtelijk waar je fiets zich bevind en kan je fiets op afstand ontgrendeld en vergrendeld worden. Geniet van het gevoel van vrijheid en stel je Stromer af op je persoonlijke rijstijl!

Veiligheid
Naast dat de Stromer ST1SE een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft is er bij de Stromer ST1SE ook rekening gehouden met veiligheid, en niet zomaar veiligheid. Dit instap model, de Stromer ST1 is uitgerust met schijfremmen van Tektro die superscherp remmen. Daarnaast heeft deze Stromer ST1SE ook erg goede verlichting, de voorlamp van deze Stromer geeft maar liefst 600 Lumen licht! Daarnaast is de Stromer ST1 ook uitgerust met de nieuwe dagrijverlichting een remlicht en kentekenplaatverlichting. Naast deze aspecten heeft de ST1 ook een claxon, kortom: veiligheid voorop bij de Stromer ST1.

Batterij
De Stromer ST1SE is uitgerust met een standaard batterij van 983Wh. Stromer staat bekend om hun grote batterijen en grote actieradius. Toch hangt de actieradius af van veel factoren zoals, wind, regen, gewicht en temperatuur.

Specificaties van de Stromer ST1 SE Sport | Launch Edition Deep Petrol Heren 2022

Aantal versnellingen

9

Frametype

Heren

Kleur

Blauw

Type remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Type versnellingen

DERAILLEUR

Wielmaat

27.5

Aandrijving

Derraileur

Motor positie

Achterwielmotor

Accu positie

In het frame

Merk

Stromer

Modeljaar

2022

Framemaat

L

Voortreffelijk fietsplezier:

 • Vrijwel alle fietsen zijn uit voorraad leverbaar
 • Eigen werkplaats met ervaren fietsspecialisten
 • Gratis zadelomruilgarantie
 • Gratis op locatie afgeleverd

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Ik wil graag een proefrit inplanneneen afspraak maken in de showroommeer informatie
  Gewenste datum:
  Gewenste tijd:
  Let op: De afspraak is definitief zodra u een afspraakbevestiging heeft ontvangen.
  Gertine Jansen
  Gertine Weet alles over fietsen