Sparta a-Shine Energy M8b Titan Grey Matte Heren 2023

Klaar voor een soepele rit met de kracht van een Bosch middenmotor? De stijlvolle a-SHINE ENERGY is een van Sparta’s beste én meest complete e-bikes. De e-bike is voorzien van een achterdrager met een MIK-adapter, zo klik je binnen no-time verschillende accessoires vast aan jouw e-bike en kun je direct op pad.   Krachtige motor ‘Zullen we nog een rondje?’ Met de extra krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor ben je niet te stoppen. “ Gooi je remmen los Soms iets te enthousiast aan het fietsen? Snappen we – de monoshock voorvering en hydraulische schijfremmen vangen je op en zorgen voor comfort tijdens je rit. “ Val op in het verkeer Altijd zichtbaar met het verlichte logo aan de voorzijde van jouw e-bike. Handig voor vroege vogels en nachtbrakers.” Actieradius naar keuze Voor ieder wat wils: je hebt keuze uit een Bosch accu met een standaard capaciteit van 300Wh, of upgrade deze naar 400 of 500 Wh.” Modern design Onzichtbare lasnaden en optimaal geïntegreerde kabels. Zonder clean en strak design zou dit niet onze meest complete urban e-bike zijn.”
 • *Accu keuze

 • *Verwijderingsbijdrage

 • *Framemaat

  Reset Opties
Aanschafprijs

2.699,00

Leaseprijs, per maand
120,00
Informatie

Nog mooier in het echt!

Bezoek onze showroom in Barneveld en onze fietsspecialisten vertellen u er graag meer over.

Onze winkel

Over de Sparta a-Shine Energy M8b Titan Grey Matte Heren 2023

Klaar voor een soepele rit met de kracht van een Bosch middenmotor? De stijlvolle a-SHINE ENERGY is een van Sparta’s beste én meest complete e-bikes. De e-bike is voorzien van een achterdrager met een MIK-adapter, zo klik je binnen no-time verschillende accessoires vast aan jouw e-bike en kun je direct op pad.

 

 • Krachtige motor ‘Zullen we nog een rondje?’ Met de extra krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor ben je niet te stoppen. “
 • Gooi je remmen los Soms iets te enthousiast aan het fietsen? Snappen we – de monoshock voorvering en hydraulische schijfremmen vangen je op en zorgen voor comfort tijdens je rit. “
 • Val op in het verkeer Altijd zichtbaar met het verlichte logo aan de voorzijde van jouw e-bike. Handig voor vroege vogels en nachtbrakers.”
 • Actieradius naar keuze Voor ieder wat wils: je hebt keuze uit een Bosch accu met een standaard capaciteit van 300Wh, of upgrade deze naar 400 of 500 Wh.”
 • Modern design Onzichtbare lasnaden en optimaal geïntegreerde kabels. Zonder clean en strak design zou dit niet onze meest complete urban e-bike zijn.”

Specificaties van de Sparta a-Shine Energy M8b Titan Grey Matte Heren 2023

Aantal versnellingen

8

Frametype

Heren

Kleur

Grijs

Merk

Sparta

Type remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Type versnellingen

NAAF

Wielmaat

28

Aandrijving

Ketting

Modeljaar

2023

Motor positie

Middenmotor

Accu positie

Achterdrager

Voortreffelijk fietsplezier:

 • Vrijwel alle fietsen zijn uit voorraad leverbaar
 • Eigen werkplaats met ervaren fietsspecialisten
 • Gratis zadelomruilgarantie
 • Gratis op locatie afgeleverd

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Ik wil graag een proefrit inplanneneen afspraak maken in de showroommeer informatie
  Gewenste datum:
  Gewenste tijd:
  Let op: De afspraak is definitief zodra u een afspraakbevestiging heeft ontvangen.
  Gertine Jansen
  Gertine Weet alles over fietsen