Johnny Loco Twin Cruiser ( incl. 500W accu ) Dutch Delight 2023

De Twin Cruiser is ontstaan in de ‘design hub’ van Johnny Loco, waar twee jaar intensief werd gewerkt aan de ontwikkeling. De meest belangrijke speerpunten bij het ontwerp waren het verzorgen van een zo veilig mogelijk transportmiddel, met high-end specificaties en met behoud van het kenmerkende Johnny Loco ontwerp. De Twin Cruiser is voorzien van een Shimano STEPS 6100 middenmotor, een 504Wh accu en is uitgerust met het geïntegreerde kabelbesturingssysteem. Johnny Loco heeft met de Twin Cruiser nu ook een elektrische bakfiets met een hele kleine draaicirkel toegevoegd aan het assortiment. De Twin is geheel vervaardigd uit aluminium en weegt daarmee, inclusief batterij, slechts 44 kilogram. De Enviolo versnellingsnaaf zorgt in combinatie met de Gates belt drive voor een soepele schakelervaring. Verder is de fiets afgemonteerd met 20’’ Schwalbe Super Moto-X-banden, hydraulische remmen en LED-verlichting.
 • *Verwijderingsbijdrage

Aanschafprijs

6.299,00

Leaseprijs, per maand
265,00
Informatie

Nog mooier in het echt!

Bezoek onze showroom in Barneveld en onze (fiets)specialisten vertellen u er graag meer over.

Onze winkel

Over de Johnny Loco Twin Cruiser ( incl. 500W accu ) Dutch Delight 2023

De Twin Cruiser is ontstaan in de ‘design hub’ van Johnny Loco, waar twee jaar intensief werd gewerkt aan de ontwikkeling. De meest belangrijke speerpunten bij het ontwerp waren het verzorgen van een zo veilig mogelijk transportmiddel, met high-end specificaties en met behoud van het kenmerkende Johnny Loco ontwerp.

De Twin Cruiser is voorzien van een Shimano STEPS 6100 middenmotor, een 504Wh accu en is uitgerust met het geïntegreerde kabelbesturingssysteem. Johnny Loco heeft met de Twin Cruiser nu ook een elektrische bakfiets met een hele kleine draaicirkel toegevoegd aan het assortiment. De Twin is geheel vervaardigd uit aluminium en weegt daarmee, inclusief batterij, slechts 44 kilogram. De Enviolo versnellingsnaaf zorgt in combinatie met de Gates belt drive voor een soepele schakelervaring. Verder is de fiets afgemonteerd met 20’’ Schwalbe Super Moto-X-banden, hydraulische remmen en LED-verlichting.

Specificaties van de Johnny Loco Twin Cruiser ( incl. 500W accu ) Dutch Delight 2023

Aantal versnellingen

Enviolo

Frametype

UNI

Kleur

Zwart

Merk

Johnny Loco

Type remmen

Schijfrem met hydraulische bediening

Type versnellingen

NAAF

Wielmaat

20

Aandrijving

Ketting

Motor positie

Middenmotor

Accu positie

Op het frame

Modeljaar

2023

Voortreffelijk fietsplezier:

 • Vrijwel alle fietsen zijn uit voorraad leverbaar
 • Eigen werkplaats met ervaren fietsspecialisten
 • Gratis zadelomruilgarantie
 • Gratis op locatie afgeleverd

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Ik wil graag een proefrit inplanneneen afspraak maken in de showroommeer informatie
  Gewenste datum:
  Gewenste tijd:
  Let op: De afspraak is definitief zodra u een afspraakbevestiging heeft ontvangen.
  Gertine Jansen
  Gertine Weet alles over fietsen