Fietsfair Jansen 2wielers

Bezoek onze fietsfair!

Jansen 2wielers is verkozen tot Tweewielerwinkel van het jaar 2019. Bezoek onze fietsfair en vier het met ons mee.

Test onze Fiets top 10, profiteer van mooie acties, draai aan het rad van fortuin en geniet van een hapje en een drankje. Welkom van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 maart bij Jansen 2wielers in Barneveld.

Fietsfair bij Jansen 2wielers

Bent u op zoek naar een elektrische fiets? Maak kennis met het aanbod van Jansen 2wielers tijdens de Fiets fair. Test een fiets uit de door ons samengestelde Fietsen top 10 en profiteer van mooie acties. Tijdens de fietsfair staan onze fietsspecialisten klaar om u te voorzien van vakkundig advies.

Download hier het hele programma:

Download hier!

Wilt u een (elektrische) fiets van ons testen?

Bij de aankoop van een nieuwe fiets gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Een selectie van onze fietsen kunt u daarom voor één dag testen. Kijk voor meer informatie en om uw fietstestdag in te plannen op www.fietstestdag.nl.

Wat is er te beleven tijdens de fietsfair?

  • Ontdek de nieuwe collectie fietsen; de fietsmerken presenteren zich in gezellige tenten en tonen u de nieuwste modellen.
  • Profiteer van leuke voordeelacties bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets, stadsfiets of high speed e-bike.
  • Geniet van een lekker hapje en drankje; wie iets te vieren heeft, trakteert!
  • Bekijk ons aanbod overjarige en gebruikte fietsen (rijklaar opgesteld). Draai uw korting op het rad van fortuin en profiteer van korting tot 50% op overjarige modellen en tot 25% korting op gebruikte fietsen.
  • Voor de kinderen is er op zaterdag van alles te doen: plak je fiets veilig, beschilder een eierdopje, maak een gipsen beeldje of kom koekjes bakken.

De openingstijden van de fietsfair:

  • Donderdag 28 maart: 10:00-20:30 uur
  • Vrijdag 29 maart: 10:00-20:30 uur
  • Zaterdag 30 maart: 10:00-16:30 uur

Jansen 2wielers is tweewielerwinkel van het jaar 2019

Jansen 2wielers mag zich het hele jaar 2019 beste fietsenwinkel van Nederland noemen. Daar zijn wij heel blij mee. Het is een kroon op het werk van de afgelopen jaren. Wij leveren elke fiets en elke fietsaccessoire die u nodig hebt voor voortreffelijk fietsplezier. Samen met de beste service en reparatie.

 Jansen 2wielers staat voor voortreffelijk fietsplezier.


Ga terug naar de nieuwspagina