Sparta fietsen

Sparta fietsen zijn “something special” zoals ze het zelf zeggen. En die slogan hebben ze niet voor niets, vinden we ook bij Jansen 2wielers. Sparta combineert technologie met design en innovatie. Zo spelen ze slim in op specifiekere wensen met de Special modellen. Bijvoorbeeld voor mensen die moeite hebben met afstappen, of vaker samen dan alleen fietsen.

Alle Sparta fietsen

Sparta fietsen zijn onder te verdelen in drie categorieën. Voor traditionele en degelijke fietsen kies je het Sparta Regular model. De Sparta Urbans zijn stadsfietsen met gave designs. En ten slotte de fietsen voor een specifiek doel, dat zijn de Sparta Specials. Sparta maakt fietsen die geheel bij jouw eigen lifestyle passen.

Maak een proefrit!

De keuze Sparta fietsen is reuze, ook bij Jansen 2wielers. Daarom hebben we een aantal handige filters toegevoegd. Zie snel welke fiets bij jou past. Heb je er één gevonden? Mooi! Maar dan wil je ‘m natuurlijk ook testen.

Een fiets koop je niet zomaar, die wil je eerst testen. Dat begrijpen we bij Jansen 2wielers. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Maak daarom een afspraak voor een proefrit of vraag één van onze experts om advies.