Urban serie

In de Urban serie van Santos vindt je de S.U.B. en de Trekking. De S.U.B. is echt een fiets met een eigen karakter. Een fiets waarop je op een mooie zomeravond mee langs de boulevard rijdt, een fiets voor naar het terras in de stad. Recreatierijden over de Veluwe. Dát ultieme gevoel. En dan van topkwaliteit! De Trekking is daarentegen een echte alleskunner. De sportieve geometrie van het frame maakt het mogelijk de fiets als woon/werk-, stads-, toer- of (met de juiste bagagedragers) als lichte vakantiefiets in te zetten. Bekijk hieronder de Urban serie.

Santos S.U.B.

Santos trekking

Trekking

De Trekking is misschien wel de meest veelzijdige fiets uit de Santos waaier. De sportieve geometrie van het frame maakt het mogelijk de fiets als woon/werk-, stads-, toer- of (met de juiste bagagedragers) als lichte vakantiefiets in te zetten. Het frame is ook ideaal om er een sportieve randonneur van te bouwen. Het is de ideale all-rounder waarmee je, met de onderdelen van jouw keuze, heel veel kanten op kunt.
Die veelzijdigheid van de Santos Trekking wordt gecombineerd met een uitermate aangename zitpositie waardoor je er zonder probleem een hele dag op onderweg kunt zijn. Veel eigenaars roemen ook het strakke stuurgedrag en het vlotte fietsgevoel van deze fiets.

 

S.U.B.

S.U.B. staat voor Santos Urban Bike. Een fiets die de stabiliteit en controle heeft van een mountainbike, de stijl en het comfort van een zgn. beachbike (cruiser) en het gebruiksgemak heeft van een conventionele stadfiets.
S.U.B. is, kortom, het synoniem voor de ultieme doordeweekse gebruiksfiets. Een fiets die je pakt om boodschappen mee te doen, een fiets waarop je op een zwoele zomeravond langs de boulevard rijdt, een fiets voor naar het terras in de stad. Recreatierijden door het Vondelpark, het Amsterdamse Bos of de Kennemer Duinen. Dát gevoel. Een ‘coole’ fiets. Maar dan wel absolute topkwaliteit!

 

Santos S.U.B.

Santos assortiment

Proefrit?

Jansen 2wielers heeft is Santos Store en heeft bijna alle Santos modellen in het assortiment. Hebben we de Santos die je wilt testen niet staan? Dan regelen we deze zodat je bij Santos in Nieuw-Vennep of bij ons in de winkel deze kunt testen. Je vindt alle Santos fietsen op onze website of in onze fietsenwinkels. Heb je een mooie Santos gezien? Dan kunnen wij je natuurlijk vertellen hoe goed die fietst, maar dat geloof je pas als je er daadwerkelijk zelf op gefietst hebt. Daarnaast vinden ook wij, net als Santos, persoonlijke aandacht erg belangrijk. Via de customizer van Santos kun je jouw Santos helemaal zelf samenstellen. 

Naar de Santos Customizer