Travelmaster serie

Met al je bagage de hele wereld over? Met een Santos Travelmaster fiets je zonder problemen de wereld over. Met een stalen voorvork en veel gestandaardiseerde onderdelen die wereldwijd te verkrijgen zijn blijf je mobiel in welk land ter wereld je ook bent.  Jansen 2wielers heeft is Santos Store en heeft alle Santos Travelmaster modellen in het assortiment. Bekijk hieronder de verschillende Santos Travelmaster modellen.

 

Santos Travelmaster 3+

Travelmaster 3+

De mogelijkheden uitbreiden, dat was het doel. We evolueerden onze Travelmaster tot een veelzijdige alleskunner en noemden hem de Travelmaster 3+. Sterk en stabiel zoals je van onze Travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit. Hij geeft je grip op ruige ondergronden, rolt soepel over elk obstakel en is sterk, sterk als een huis (maar dan op vakantie). Zijn 27,5 inch wielen met brede velgen maken dat je je zeker voelt op onverhard en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel.

Bij thuiskomst verruilt het avontuur zich voor een ritje woon-werk, naar de supermarkt of door de stad. De travelmaster 3+ vormt zich moeiteloos om tot snelle forenzenfiets en onderhoudsarme boodschappen-buddy. Je hoeft niet meer te kiezen, de Travelmaster 3+ heeft alles in één.

Travelmaster 2.9

De Travelmaster 2.9 is de meest veelzijdige heavy-duty trekkingfiets van Santos. Om de Travelmaster 2.9 te laten voldoen aan alle moderne eisen, wensen en trends, zijn de ervaringen van vele Santos gebundeld en daar is deze ultieme vakantiefiets uitgekomen.

Omdat de Travelmaster 2.9 zwaar belast wordt, met veel bagage voor je wereldreis, heeft hij onze beroemde, supersterke Santoswielen en sterke Tubus bagagedragers. Het frame is sterk en stabiel en met deze wielen en dragers is zwabberen verleden tijd. Naast veel bagage kun je ook extra veel water meenemen. Aan het frame van de Travelmaster 2.9 passen maar liefst drie Santos-alleshouders voor 2-liter flessen. Geen dromedarissen meer nodig, met de Travelmaster 2.9 kom je die woestijn ook wel door!

Santos Travelmaster 2.9

Travelmaster 2.8

Over de Travelmaster 2.8 kunnen we bijna hetzelfde vertellen als over de 2.6-versie, want ze zijn technisch identiek. De Travelmaster 2.8 is net als de 2.6 een heavy-duty trekkingfiets, dus geschikt voor lange trektochten met veel bagage.

Maar waarom zou je dan voor een 2.8 moeten kiezen? Het verschil zit ‘m in de grotere 28-inch wielen, de smallere banden en de andere frameverhoudingen. Hierdoor heeft de Travelmaster 2.8 een heel ander karakter. Hij is meer geschikt voor asfaltwegen en minder voor het ruige terrein. Maar een mooi bospaadje zo nu en dan is geen probleem!.

Travelmaster 2.6

De Travelmaster 2.6 is al van grote afstand te herkennen als een échte Santos. Al meer dan 10 jaaris de heavy-duty Travelmaster 2.6 de favoriete fiets van de meest fanatieke wereldreizigers en wordt beschouwd als de Land Rover Defender onder de Santossen. No-nonsense design, oerdegelijk, puur functioneel en na vele jaren 'still going strong'.

De sterke Santos Travelmaster 2.6 kan veel bagage dragen en over alle soorten ondergrond gejaagd worden, zowel bepakt als onbepakt. De fiets is wendbaar, betrouwbaar en heel stabiel. Kortom: de Santos Travelmaster 2.6 is een wéreld fiets. Is je budget beperkt? Kies dan voor de versie met derailleurs. Wil je maximale betrouwbaarheid met een minimum aan onderhoud? Dan is de Rohloff-versie wat voor jou. Met een tandriem in plaats van een ketting ben je nóg minder tijd kwijt aan onderhoud én hij gaat langer mee!

Santos assortiment

Kom langs voor een proefrit

Jansen 2wielers heeft is Santos Store en heeft alle Santos Travelmasters in het assortiment. Je vindt ze allemaal op onze website of in onze fietsenwinkels. Heb je een mooie Santos gezien? Dan kunnen wij je natuurlijk vertellen hoe goed die fietst, maar dat geloof je pas als je er daadwerkelijk zelf op gefietst hebt. Daarnaast vinden ook wij, net als Santos, persoonlijke aandacht erg belangrijk. Via de customizer van Santos kun je jouw Travelmaster helemaal zelf samenstellen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale Santos. Maak een afspraak en we nemen uitgebreid de tijd voor je.

Naar de Santos Customizer