Tandem serie

Met de Santos Tandems heb je fietsplezier voor twee, want op deze volwaardige vakantietamdems zijn jullie samen altijd even snel. Met de super sterke vakantiewielen, brede banden én het sterke en stabiele frame haal je een comfortabele en betrouwbare reispartner in huis. Zoals je van Santos gewend bent worden ook op de Tandem serie de beste, duurzame en onderhoudsarme onderdelen gemonteerd. Bekijk hieronder de Tandem serie.

Double Travel 2

De Double Travel 2 is fietsplezier voor twee. Samen toeren met een volwaardige vakantiefiets, die gemakkelijk al jullie bepakking draagt. De super sterke 26 inch vakantiewielen met brede banden geven jullie comfort op zowel de verharde wegen in Europa als de onverharde paden in Azië. Dat is genieten met z'n tweeën, vrijheid binnen handbereik.
Tempoverschillen zijn verleden tijd met deze reiswaardige tandem. Zo heb je meer tijd voor de omgeving; voor een kopje koffie op een terras in Italië én voor dat ruige bergmassief in India.
Mee met de toekomst? De Double Travel 2 is E-bike ready. Dat betekent dat je deze tandem ook in elektrische variant kunt bestellen. Of hem later laten ombouwen op het moment dat je aan een duwtje in de rug toe bent.

Double Travel

De Double Travel staat voor sommige mensen nog steeds model voor een weekendje Ameland of een kampeervakantie op de Veluwe in de vijftiger jaren. Een dagje samen op de tandem is, wanneer je het hen vraagt, heel gezellig... maar toch ook wel een beetje oubollig en suf. Vreemd. Want die gedachte staat haaks op de explosieve groei van het aantal mensen die met een tandem op fietsvakantie gaan. Wanneer je hen vraagt wat er nu zo leuk is aan het fietsen op een tandem krijg je een heel ander verhaal. Vooral wanneer zo’n stel op een Santos Double Travel rijdt.

De belangrijkste reden om voor een tandem te kiezen is dat mensen ook daadwerkelijk sámen willen zijn. Mensen willen sámen op vakantie en niet alleen. Het gebeurt namelijk maar al te vaak dat stellen die op fietsvakantie zijn elkaar de hele dag niet zien omdat er in een ander tempo gereden wordt.

Santos assortiment

Proefrit?

Jansen 2wielers heeft is Santos Store en heeft bijna alle Santos modellen in het assortiment. De Santos Tandem hebben we standaard niet in de winkel staan. Willen jullie de Santos tandem een keer uitgebreid testen? Dan regelen we deze zodat je bij Santos in Nieuw-Vennep of bij ons in de winkel deze kunt testen. Je vindt alle Santos fietsen op onze website of in onze fietsenwinkels. Heb je een mooie Santos Tandem gezien? Dan kunnen wij je natuurlijk vertellen hoe goed die fietst, maar dat geloof je pas als je er daadwerkelijk zelf op gefietst hebt. Daarnaast vinden ook wij, net als Santos, persoonlijke aandacht erg belangrijk. Via de customizer van Santos kun je jouw Santos tandem helemaal zelf samenstellen. 

Naar de Santos Customizer