Mountain serie

Lekker van de gebaande paden af? Ben je echt een moddervreter? Een Santos mountainbike met riem en Rohloff naaf is zeer robuust en onderhoudsarm. Je stelt je nieuwe Santos mountainbike helemaal samen? Wil je graag bagage meenemen? Kies voor voor en/of achterdragers en je neemt zonder problemen twintig of vijfentwintig kilo bagage mee. Bekijk hieronder de hele Mountain serie.

Santos 4.29

4.29

Sinds de 29er zijn intrede heeft gedaan in de mountainbike-wereld is hij niet meer weg te denken. Een 29" wielmaat is nu de standaard. Lang leve de Santos 4.29!
En láng leeft ‘ie, want de 4.29 is lekker robuust gemaakt. Vooral de versies met Rohloff of Pinion en tandriem zijn bijna niet kapot te rijden. Hiermee kan je gerust het hele jaar door de modder baggeren en stof happen zonder dat je om de haverklap je aandrijving moet vernieuwen. Hoe smerig de omstandigheden ook zijn, de 4.29 blijft altijd gáán. Als je dan ook nog kiest voor de hufter-proof hydraulische Magura Firmtech velgremmen, dan heb je de meest onderhoudsarme mountainbike ter wereld. De 4.29 is namelijk de enige 29er mountainbike in de wereld die met deze remmen gemaakt wordt.

Voor de snelle jongens en meisjes die véél en vooral hárd willen afdalen, is de 4.29 ook gewoon leverbaar met schijfremmen.

SCC03

In het ontwerp is uitgegaan van de stelling: minder is meer! Door alle overbodigheid weg te laten en gebruik te maken van triple-butted ultralite buizen ontstond de mogelijkheid een extreem licht frame te maken met een unieke stijfheid. Die twee eigenschappen maken dat deze no-nonsense mountainbike klaar is voor het hele zware wedstrijdwerk!

De ultieme test van de SCC03 was de inschrijving in de Australische Crocodile trophy. Dat resulteerde in maar liefst zeven etappe-overwinningen en de glorieuze eindzege.

De SCC03 is niet alleen qua prestaties een absolute topbike. Het unieke en stijlvolle design weerspiegelen de puristische visie van Santos. Niets teveel, doch alles wat je zou wensen. Met trots zetten we onze handtekening onder deze afgetrainde lichtgewicht die één van de fraaiste verschijningen in het high-end mountainbike segment is.

Santos assortiment

Kom langs voor een proefrit

Jansen 2wielers heeft is Santos Store en heeft bijna alle Santos modellen in het assortiment. Hebben we de Santos die je wilt testen niet staan? Dan regelen we deze zodat je bij Santos in Nieuw-Vennep of bij ons in de winkel deze kunt testen. Je vindt alle Santos fietsen op onze website of in onze fietsenwinkels. Heb je een mooie Santos Mountainbike gezien? Dan kunnen wij je natuurlijk vertellen hoe goed die fietst, maar dat geloof je pas als je er daadwerkelijk zelf op gefietst hebt. Daarnaast vinden ook wij, net als Santos, persoonlijke aandacht erg belangrijk. Via de customizer van Santos kun je jouw Santos Mountainbike helemaal zelf samenstellen. 

Naar de Santos Customizer