Santos fietsen

Santos maakt fietsen van ongekende kwaliteit. Als je van fietsen houdt, houd je van Santos. De vakantiefietsen van Santos zijn het meest bekend, maar ook hun racefietsen en cyclocross fietsen zijn van uitstekende kwaliteit. Aandacht en zorg zijn de kernwoorden. Iedere Santos wordt namelijk op maat gemaakt; alles is custom built. Wij inventariseren jouw wensen, meten je lichaamsmaten en stellen zo een perfecte fietsen samen. Die fiets wordt gemaakt door slechts één monteur. Gewoon in Nederland! Santos fietsen zijn daarmee tot in het kleinste detail van hoogstaande kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de ijzersterke riemaandrijving. Je koopt ze echt voor het leven.

De Santos fietsen zijn onderverdeeld in verschillende series: De Travelmaster, Mountain, Lite, Tandem, Urban en Power serie. Hieronder leest u alles over de verschillende series.

 

Santos Travelmaster 3+

Travelmaster serie

Met al je bagage de hele wereld over? Met een Santos Travelmaster fiets je zonder problemen de wereld over. Met een stalen voorvork en veel gestandaardiseerde onderdelen die wereldwijd te verkrijgen zijn blijf je mobiel in welk land ter wereld je ook bent.  Jansen 2wielers heeft is Santos Store en heeft alle Santos Travelmaster modellen in het assortiment.

Naar de Travelmaster serie

 

Mountain serie

Lekker van de gebaande paden af? Ben je echt een moddervreter? Een Santos mountainbike met riem en Rohloff naaf is zeer robuust en onderhoudsarm. Je stelt je nieuwe Santos mountainbike helemaal samen? Wil je graag bagage meenemen? Kies voor voor en/of achterdragers en je neemt zonder problemen twintig of vijfentwintig kilo bagage mee.

Bekijk de Mountain serie

Lite serie

Ben je een fietser die graag tochten maakt maar wil je ook met je fiets op fietsvakantie kunnen? Met de Lite serie kun je alle kanten op. Jouw nieuwe Santos word helemaal op maat voor jou gemaakt. Wil je veel bagage meenemen? Of juist een hele lichte onderhoudsvriendelijke fiets? Met de Lite serie kun je alle kanten op.

Naar de Lite serie

Tandem serie

Met de Santos Tandems heb je fietsplezier voor twee, want op deze volwaardige vakantietamdems zijn jullie samen altijd even snel. Met de super sterke vakantiewielen, brede banden én het sterke en stabiele frame haal je een comfortabele en betrouwbare reispartner in huis.

Zoals je van Santos gewend bent worden ook op de Tandem serie de beste, duurzame en onderhoudsarme onderdelen gemonteerd. Mee met de toekomst? De Double Travel 2 is E-bike ready. Dat betekent dat je deze tandem ook in elektrische variant kunt bestellen. Of hem later laten ombouwen op het moment dat je aan een duwtje in de rug toe bent.

Bekijk hier de Tandem serie

Santos Double travel

 

Santos S.U.B.

Urban serie

In de Urban serie van Santos vindt je de S.U.B. en de Trekking. De S.U.B. is echt een fiets met een eigen karakter. Een fiets waarop je op een mooie zomeravond mee langs de boulevard rijdt, een fiets voor naar het terras in de stad. Recreatierijden over de Veluwe. Dát ultieme gevoel. En dan van topkwaliteit!

De Trekking is daarentegen een echte alleskunner. De sportieve geometrie van het frame maakt het mogelijk de fiets als woon/werk-, stads-, toer- of (met de juiste bagagedragers) als lichte vakantiefiets in te zetten.

Bekijk de Urban serie

Kom langs voor een proefrit

Jansen 2wielers heeft is Santos Store en heeft nagenoeg alle Santos modellen in het assortiment. Je vindt ze allemaal op onze website of in onze fietsenwinkels. Heb je een mooie Santos gezien? Dan kunnen wij je natuurlijk vertellen hoe goed die fietst, maar dat geloof je pas als je er daadwerkelijk zelf op gefietst hebt. Daarnaast vinden ook wij, net als Santos, persoonlijke aandacht erg belangrijk. Maak daarom een afspraak voor een proefrit of vraag één van onze experts om advies. Ben je op zoek naar een elektrische Santos? Kijk dan snel op de pagina Elektrische Santos fietsen.

Santos assortiment