Santos fietsen

Santos maakt fietsen van ongekende kwaliteit. Als je van fietsen houdt, houd je van Santos. De vakantiefietsen van Santos zijn het meest bekend, maar ook hun racefietsen en cyclocross fietsen zijn van uitstekende kwaliteit. Aandacht en zorg zijn de kernwoorden. Iedere Santos wordt namelijk op maat gemaakt; alles is custom built. Wij inventariseren jouw wensen, doen wat metingen en stellen zo een perfecte fietsen samen. Die fiets wordt gemaakt door slechts één monteur. Gewoon in Nederland! Santos fietsen zijn daarmee tot in het kleinste detail van hoogstaande kwaliteit. Je koopt ze echt voor het leven.

Alle Santos fietsen

Deze kwaliteit uit zich in het onderhoudsvrije karakter van de fietsen. Dat zit ‘m voornamelijk in de onderdelen die gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de ijzersterke riemaandrijving. Santos was hiermee het eerste merk die deze technologie doorvoerde op haar fietsen. Maar ook de Rohloff naaf, de supersterke wielen en de extra stevige achterdragers maken de fietsen uiterst duurzaam.

Kom langs voor een proefrit

Jansen 2wielers heeft is Santos Store en heeft nagenoeg alle Santos modellen in het assortiment. Je vindt ze allemaal op onze website of in onze fietsenwinkels. Heb je een mooie Santos gezien? Dan kunnen wij je natuurlijk vertellen hoe goed die fietst, maar dat geloof je pas als je er daadwerkelijk zelf op gefietst hebt. Daarnaast vinden ook wij, net als Santos, persoonlijke aandacht erg belangrijk. Maak daarom een afspraak voor een proefrit of vraag één van onze experts om advies.