RIH fietsen

Een RIH fiets is een klasse apart. Ze vertegenwoordigen sinds 1921 trots het Nederlandse vakmanschap; velen Olympisch kampioenen kwamen over de streep met een Amsterdamse RIH fiets. Tot op de dag van vandaag is handwerk een belangrijk onderdeel. Iedere RIH fiets wordt nog steeds handmatig gelakt en opgebouwd.

Alle RIH fietsen

Dat betekent natuurlijk maar één ding: kwaliteit! Voor het bouwen van RIH fietsen worden alleen de beste producten van topmerken gebruikt. Ieder frame, ieder onderdeel, ieder detail wordt handmatig gecontroleerd. En dat willen ze weten ook. Op ieder frame geeft RIH 10 jaar garantie!

rih fietsen

Maak een proefrit bij onze experts

Ga je voor topkwaliteit van Nederlandse bodem? Ga voor een RIH fiets!  Verkrijgbaar in diverse modellen, met of zonder trapondersteuning. Jansen 2wielers heeft o.a. de RIH Omega, RIH Delta en de RIH Sigma in haar assortiment.

Wil je ervaren hoe jij fietst op een RIH? Kom dan langs voor een proefrit in Barneveld. Onze experts stellen de fiets op maat af zodat jij een stuk kan fietsen. Laat hiervoor je gegevens achter of bel ons op. Natuurlijk kun je bij Jansen 2wielers ook terecht voor een advies over de fiets die het beste bij jou past.