Multicycle fietsen

Multicycle (MC) fietsen wegen weinig, fietsen daarom soepel en zien er schitterend uit. De onderdelen zijn geïntegreerd in de tijdloze designs die deze Achterhoekse fietsproducent al 38 jaar maakt. Multicycle wil ‘fietsen fantastisch maken’. Maar maken zij ook fantastische fietsen? Wij vinden van wel!

Alle kabels zijn netjes weggewerkt in de frames en lasnaden zijn niet te zien. Dit benadrukt de kwaliteit, het comfort en de sportieve grondslag van Multicycle fietsen. Trek jij er lekker op uit met een soepele Multicycle trekkingfiets? Of ga je op de sportieve tour met de Multicycle toerfietsen?

De Multicycle die bij jou past

Net als bij Jansen 2wielers staat persoonlijke aandacht bij Multicycle hoog in het vaandel. Door dagelijkse contacten met dealers en eindgebruikers ontwerpen zij fietsen volgens het principe “Designed around you”. Een goede fiets is tenslotte een stukje maatwerk. Deze gedachte zetten we bij Jansen 2wielers graag voort.

Hoe fiets jij op een Multicycle fiets? Kom langs bij onze winkel in Barneveld en ervaar het. Onze experts stellen de fiets helemaal op maat af voor je gaat fietsen. Ook adviseren we je graag om een fiets te vinden die helemaal bij jou past.