Giant fietsen

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. We wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en we zagen een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. We zijn een heel eind gekomen sinds die tijd. Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat onze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. We ondersteunen die keuze. We denken dat de wereld er beter door wordt. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. We zijn er trots op om een deel te zijn van jouw fietsavonturen.

RIDE LIFE. RIDE GIANT.

Alle Giant fietsen

Koop je een Giant fiets, dan verkies jij de allerlaatste technologieën en innovaties boven hippe en kleurrijke designs. Dat begrijpen wij wel. Vanaf het begin is het grootste fietsmerk ter wereld bezig geweest met verbetering van bestaande technieken en het ontwikkelen van nieuwe concepten.
Giant maakt fietsen steeds leuker, sneller, veiliger en beter!

 

 

Giant stadsfietsen

Zelf de kwaliteit ervaren?

Je houdt dus van de allerlaatste technologieën. En die gaan erg hard bij Giant. Wil je weten hoe de nieuwste technieken zijn toegepast in het soort fiets waar jij naar op zoekt bent? Vraag het onze experts, zij kunnen je alles hierover vertellen.

Natuurlijk wil je ervaren hoe dat fietst, zo’n fiets boordevol technische snufjes. Maak simpelweg een afspraak voor een proefrit. We stellen de fiets af op jouw houding en lengte zodat jij kan ervaren hoe een Giant fietst. Laat je gegevens achter, of bel ons op voor een afspraak.