Giant fietsen

Koop je een Giant fiets, dan verkies jij de allerlaatste technologieën en innovaties boven hippe en kleurrijke designs. Dat begrijpen wij wel. Vanaf het begin is het grootste fietsmerk ter wereld bezig geweest met verbetering van bestaande technieken en het ontwikkelen van nieuwe concepten.
Giant maakt fietsen steeds leuker, sneller, veiliger en beter!

Alle Giant fietsen

Het aanbod van Giant is enorm. Daarom is het aanbod Giant fietsen bij Jansen 2wielers ook groot. Ons aanbod bestaat onder anderen uit Giant stadsfietsen, Giant transportfietsen of Giant racefietsen. In zowel heren- als damesmodellen, van nieuwe tot gebruikte fietsen. Maar een innovatief merk als Giant loopt natuurlijk ook voorop met elektrische fietsen.

Giant stadsfietsen

Zelf de kwaliteit ervaren?

Je houdt dus van de allerlaatste technologieën. En die gaan erg hard bij Giant. Wil je weten hoe de nieuwste technieken zijn toegepast in het soort fiets waar jij naar op zoekt bent? Vraag het onze experts, zij kunnen je alles hierover vertellen.

Natuurlijk wil je ervaren hoe dat fietst, zo’n fiets boordevol technische snufjes. Maak simpelweg een afspraak voor een proefrit. We stellen de fiets af op jouw houding en lengte zodat jij kan ervaren hoe een Giant fietst. Laat je gegevens achter, of bel ons op voor een afspraak.