Brompton vouwfietsen

Brompton vouwfietsen zijn een begrip op zich. Eigenlijk moeten we spreken van “Brompton vouwfiets”. Er bestaat immers maar één – in de loop der jaren ver geoptimaliseerd – design. Het bedrijf vindt z’n oorsprong in het bruisende London. Niet voor niets zijn de vouwfietsen van Brompton zeer compact op te vouwen. Super geschikt om mee te nemen in de Londense metro’s, of gewoon in de intercity naar Utrecht centraal.

Alle Brompton vouwfietsen

Van dat ene design zijn er wel 4 verschillende typen te koop, in zowel een ‘All-steel’ of ‘Superlight’ uitvoering. De onderlinge verschillen van de 4 typen zitten in de hoogte en doorzetting van de stuurpen en stuurkolom.

brompton vouwfiets

Welk type kies jij?

Brompton vouwfietsen kenmerken zich door het typenummer van 3 digits. Deze code zegt meer over het type stuur, het aantal versnellingen en de aanwezigheid van spatborden. Want iedere fiets is samen te stellen zoals jij dat wilt. Dat klinkt lastig, maar is eenvoudiger dan je denkt. Op de officiële website van Brompton bekijk je eenvoudig hoe het werkt.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor vragen of een advies op maat. Bel ons dus gerust op. Ook kun je bij ons langskomen voor een proefrit op een Brompton vouwfiets. Afspraak maken?