Ga naar de inhoud
Cookies?
Om uw gebruikerservaring te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Lees meer

Fietsen te huur

Wist u dat wij ook fietsen verhuren? Deze kunt u voor een dag huren om een heerlijke fietstocht te maken. Geniet van de omgeving. Ontdek wat de Veluwe u allemaal te bieden heeft. Ga zorgeloos op pad met de fietsen van Jansen2wielers.

De fietsen zijn te huur bij Jansen2wielers occasions. Deze kunt u reserveren via het volgende telefoonnummer 0342-422148 of stuur een mail naar occasions@jansen2wielers.nl

Wij verhuren fietsen van het merk RIH, betrouwbare en degelijke fietsen. Allen voorzien van een voorwielmotor, goede accu en snelsluiters op de zadelpen zodat iedereen er lekker op weg fietst.

Tarieven:

  • 1 dag            €20,-
  • Weekend     €40,- (zaterdag ophalen, dinsdag retour)
  • Week          €100,-

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Gertine Jansen
Gertine Weet alles over fietsen

Deel dit bericht:

Vorige nieuwsbericht

Vacature: Verkoper/ adviseur

Zoek jij als verkoper of adviseur een werkomgeving waar alles goed geregeld is en waar je werkt met een high-end productaanbod? Een vakjury bekroonde ons kort geleden tot Fietsenwinkel van het Jaar. In onze bijna 1.200 m2 tellende showroom hebben we ruimte voor een extra verkoopspecialist, die onze klanten helpt bij de aanschaf van een &hellip; <a href="https://www.jansen2wielers.nl/fietsen-te-huur/">Meer lezen</a>
Meer lezen

Volgende nieuwsbericht

Jansen 2wielers finalist Tweewielerwinkel van het jaar

In 2019 mochten we de publieksprijs mee naar huis nemen. En in de afgelopen jaren hebben we weer mooie stappen gezetten om onze klanten nog optimaler fietsplezier te bieden. Voorbeelden hiervan zijn de opening van onze occasion-store en onze nieuwe website met webshop. We zijn trots op de nominatie en hopen uiteraard op de winst!
Meer lezen