Santos elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Santos passen geheel in de filosofie van het bedrijf. Santos staat voor het maken van sterke, duurzame fietsen met een onderhoudsvrij karakter. Het was dan ook een logisch besluit van Santos om enkele jaren geleden elektrische fietsen te gaan produceren. En met succes, want de powerserie van Santos beschikt over sterke frames en wielen en een zeer krachtige motor.

Maar een Santos is speciaal om nog een reden. Iedere fiets is namelijk helemaal op maat gemaakt. Custom built noemen we dat! Met jouw wensen en lichaamshouding komen we samen tot de perfecte fiets. Deze wordt vervolgens helemaal op maat geproduceerd en gemonteerd; door slechts 1 monteur. En helemaal in Nederland. Een Santos is gemaakt voor een leven lang plezier!

Bekijk hieronder de elektrische fietsen van Santos.

Santos Travel lite+ e-bike

Travelmaster 3+ E-bike

De Travelmaster 3+ E-bike is een reisfiets met power. Hij is ontwikkeld voor vakantiegangers, weekendvierders, levensgenieters én fietsforenzen. Robuust en authentiek als een echte Travelmaster, met een lekker teugje extra energie. Met de wind in de rug ga je fluitend op pad, de buitenlucht in.  De Travelmaster 3+ beschikt over de beste onderdelen voor veel-fietsers. Je hebt de keuze uit krachtige velg- en schijfremmen, geselecteerd voor intensief gebruik. Daarnaast een Pinion versnellingsbak met riemaandrijving om het onderhoud zo minimaal mogelijk te houden en een super stabiel frame voor veel bagage. Overigens is de Travelmaster 3+ ook in derailleur uitvoering verkrijgbaar. Dus of je nu naar je werk fiets, naar Zweden of de middellandse zee, de Travelmaster 3+ begeleidt je steady en stabiel. Voor dagen vol voldoening en een immens gevoel van vrijheid.

 

Kom langs voor een proefrit

Wil je ervaren hoe het is om op een Santos elektrische fiets te fietsen? Plan dan eens een proefrit in onze winkels in Barneveld . Net als Santos houden wij ook van persoonlijke aandacht. Onze experts staan je daarom graag te woord, we nemen graag uitgebreid de tijd voor al je vragen of voor een passend advies, een afspraak is daarom handig. Wij hebben verschillende Santos elektrische fietsen in ons assortiment.

Naar de Santos Customizer

Travel Lite+ E-bike

De Travel Lite+ E-bike is een sportieve alleskunner met power. Hij brengt je naar je werk en verder, véél verder. Lekker genieten met de wind in de rug. De Travel Lite+ is de eerste E-bike ontwikkeld vanuit vakantieperspectief. Een krachtpatser als het gaat om bagage, een openbaring op het gebied van souplesse en sportiviteit. Hij is gebouwd voor véél bagage. Zo'n 55 kg. Met zijn sterke frame en wielen rijdt hij stabiel onder alle omstandigheden. De krachtige Go Swiss motor van de Travel Lite+ zit in het achterwiel en de verwisselbare accu op de onderbuis van het frame, ook bij de damesvariant. Lekker stabiel.Santos ontwikkelde speciale software met slimme ondersteuning. Daarmee kies je voor maximale actieradius óf voor maximale ondersteuning, net wat je wilt.

Double Travel 2 E-bike

De Double Travel 2 E-bike is fietsplezier voor twee mét een duwtje in de rug. Fluitend over de Limburgse heuvels fietsen of tegen de wind in over de Afsluitdijk? Dat kan met de krachtige en betrouwbare GoSwiss Motor. Tempoverschillen zijn verleden tijd met deze reiswaardige tandem. Zo heb je meer tijd voor de omgeving; voor die heerlijke tapas op een terras in Spanje én voor een bezoek aan het pittoreske Lech in Oostenrijk.
De Double Travel 2 E-bike is een volwaardige vakantiefiets. Stabiel, zonder zwabberen suis je de berg af met een volgepakte tandem plus eventueel een trailer. Jullie zijn de baas over deze tandem. Obstakels neem je moeiteloos met de super sterke 26 inch vakantiewielen met brede banden. Ze geven jullie extra comfort, wat vooral voor de stoker heel prettig is. Dát is genieten met z'n tweeën, vrijheid binnen handbereik.