Santos elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Santos passen geheel in de filosofie van het bedrijf. Santos staat voor het maken van sterke, duurzame fietsen met een onderhoudsvrij karakter. Het was dan ook een logisch besluit van Santos om enkele jaren geleden elektrische fietsen te gaan produceren. En met succes, want de powerserie van Santos beschikt over sterke frames en wielen en een zeer krachtige motor.

Alle Santos e-bikes

Maar een Santos is speciaal om nog een reden. Iedere fiets is namelijk helemaal op maat gemaakt. Custom built noemen we dat! Met jouw wensen en lichaamshouding komen we samen tot de perfecte fiets. Deze wordt vervolgens helemaal op maat geproduceerd en gemonteerd; door slechts 1 monteur. En helemaal in Nederland. Een Santos is gemaakt voor een leven lang plezier!

Kom langs voor een proefrit

Wil je ervaren hoe het is om op een Santos elektrische fiets te fietsen? Plan dan eens een proefrit in bij een van onze fietsenwinkels in Barneveld of Bennekom. Net als Santos houden wij ook van persoonlijke aandacht. Onze experts staan je daarom graag te woord, we nemen graag uitgebreid de tijd voor al je vragen of voor een passend advies, een afspraak is daarom handig. Wij hebben verschillende Santos elektrische fietsen in ons assortiment.