Cortina elektrische fietsen

De Cortina E-Transport is de elektrische fiets van Cortina. Comfortabel, praktisch én een lust voor het oog. En dat zit ‘m in de details bij Cortina; kleuren en design maken echt het verschil. Alle elektrische fietsen van Cortina hebben een robuuste, moderne uitstraling en zijn samengesteld uit componenten van hoge kwaliteit.

Alle Cortina elektrische fietsen

Cortina is een Nederlands A-merk wat zich in de afgelopen jaren sterk heeft bewezen door betrouwbare maar toch betaalbare fietsen te produceren. Niet voor niets is het merk in Nederland de afgelopen jaren erg aan populariteit toegenomen. Jansen 2wielers beschikt over een groot aanbod elektrische fietsen van Cortina.

Welke Cortina E-Transport kies jij?

De fietsen zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen. Ga je voor een transportfiets, een moedermodel of toch voor een sportief model? En voor welke actieradius en oplaadduur ga je? Maak je keuze en je hebt een elektrische fiets waar je jaren plezier van zult hebben!

Bij Jansen 2wielers snappen we dat je graag een proefrit wilt maken om zeker te zijn van je keuze. Je doet tenslotte jaren met een elektrische fiets. Of wil je liever eerst een advies van één van onze experts? Bel ons hiervoor gerust op of laat je gegevens achter!