Batavus elektrische fietsen

Batavus elektrische fietsen kenmerken zich door hun hoogstaande kwaliteit en innovatieve eigenschappen. 100 jaar ervaring in de fietsenbranche is terug te zien in de toepassing van hoogwaardige materialen en de montage van kwaliteitsonderdelen.

Alle Batavus elektrische fietsen

Typerend voor de Batavus elektrische fietsen zijn de vlotte designs. Van traditioneel tot trendy en van functioneel tot sportief. Met Batavus kun je alle kanten op. De meeste fietsen van Batavus zijn ook in een elektrische variant beschikbaar, de zogenaamde E-GO types. De krachtige elektrische motoren zijn bijna onzichtbaar weggewerkt. Subtiel onder de bagagedrager of zelfs in de kettingkast, het valt niet op dat u op een elektrische fiets rijdt.

batavus elektrische fietsen

Wat zoek jij? Ervaar het zelf!

Wat voor een type elektrische Batavus fiets zoek jij? Sportief, functioneel of elegant? Bij Jansen 2wielers vind je ‘m! Zoek op belangrijke specificaties door gebruik te maken van het productfilter aan de linkerkant. Maar we snappen ook dat je liever eerst een advies wilt hebben, of een proefrit wilt maken voordat je zeker bent van je keuze. Bel ons hiervoor gerust op of laat je gegevens achter!